Barbis hercegnőt, traktort és matricát rejtenek a Kinder-klón csokitojások

A húsvét főszereplője a sonkán, a tormán és a tojáson kívül a csokoládé, azon belül is a csokitojás. És mivel nincs olyan ember, aki ne szeretné, ha a csokitojásban meglepetést is talál, a Kinder-féle, ajándékkal kibélelt csokitojások egyeduralma a piacon évek óta megdönthetetlen volt. Egy ideje azonban új nevek is megjelentek ezen a téren, így nem hagyhattuk ki, hogy meg ne nézzük, milyen ajándékokat rejtenek ezek az új csokitojások. Kapaszkodjon meg: a mezőnyben a Kinder volt a legolcsóbb. 

A meglepetést rejtő tojást két dolog miatt lehet szeretni: az egyik természetesen a csokoládé, a másik az ajándék. A szerkesztőségben végzett gyors felmérés alapján nem rossz ötlet hogy különféle témájú tojások is elérhetőek, így legalább a siker félig garantált, hiszen ha téma-, vagy legalább nemspecifikus a tojás, az ajándék sem uniszex, így nagyobb lehet az öröm és a meglepődés. De nézzük, mit jelent ez a gyakorlatban, melyik tojás mit rejt!

Tíz tojást bontottunk ki, összességében megállapítottuk, hogy régen még a meglepetések is jobbak voltak, abban viszont egyetértettünk, hogy a csoki egyiknél sem ehetetlen. Star Wars, Verdák, Repcsik, Frozen, Hófehérke, Én Kicsi Pónim és Miki Egeres és több fajta Kinder tojást is teszteltünk. Lett erősen barbira hajazó, shortnadrágos, fésülhető hajú (!) hercegnőnk (?), matricánk, feminista Minnie egerünk, imádkozó törpénk, valami furcsa mutánsunk, traktorunk és matricás WV Golfunk. Amin mi is meglepődtünk, hogy a Kinder tojás volt a legolcsóbb, valamint hogy a tematikus meglepetés-tojások közül a Star Wars és az Én Kicsi Pónim kivételével az összes többit ugyanaz gyártja. Nézze meg kalandjainkat a galériánkban!

Tojás Ár Beszerzési hely
Kinder tojás (überachung) 235 forint Müller
Kinder tojás (lányoknak) 235 forint Müller
Kinder tojás (meglepetés) 169 forint Spar
Minnie egér tojás 295 forint Müller
Star Wars tojás 325 forint Müller
Hófehérke tojás 199 forint Spar
Verdák tojás 199 forint Spar
Én kicsi pónim tojás 325 forint Müller
Frozen tojás 295 forint Müller
Repcsik tojás 295 forint Müller
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek