Van ezeknél rondább karácsonyfadísz?

Mit lehet kezdeni azokkal a karácsonyfadíszekkel, amik eleve olyan rondák, hogy esélytelen szép emlékeket kialakítani velük egy ünnepen? Naná, hogy megszerezni mindet, és büszkén mutogatni! Galéria.

Hetek óta járunk boltba ajándékért, meg az ünnepi ételek hozzávalóiért – át is estünk mindenen, könyvújdonságon, olcsó pián vegyest. Mindez már eleve megfeküdte a gyomrunkat, de mi a giccstől akartunk igazán hányni. Úgyhogy megnéztük, milyen karácsonyfadíszeket kínálnak nekünk a mindenféle multik, és összeválogattuk a legrondábbakat. Igen, ezek most mind ott virítanak a szerkesztőségi karácsonyfánkon. Úgy kell nekünk.

Katt az idei szezon legdurvább díszeiért!
Katt az idei szezon legdurvább díszeiért!

Melyik a leg?

Na és akkor a kérdés: melyiket tartja a legborzalmasabbnak? A csillám a durvább, vagy a tollak? Esetleg a fent is látható nájlonpikkely? A termékek mindegyikét karácsonyfára szánták, úgyhogy az nem szempont, hogy "amúgy tök jól néz, jól mutatna Ancsika angyalkaruháján a következő farsangon", vagy hogy "nagyon szeretem a madarakat, úgyhogy nem szavazok arra a tollas borzalomra". Melyik rontaná el a család fáját? Melyiktől akadna torkán a diós meg a mákos?

Vagy esetleg még ennél is durvábbat látott? Fotózza le, küldje el nekünk, és beismerjük, ha ön győzött.

Sőt, ha annyira ronda díszt talált, beküldheti azt is, mi meg cserébe odaadjuk valamelyiket a mieink közül.

Sőt, ha lehet, vigyék el mindet, minél gyorsabban, adunk mellé hörcsögöt is. Ha nem kérik, akkor persze nem.

Oszd meg másokkal is!
Mustra