Van ezeknél rondább karácsonyfadísz?

Mit lehet kezdeni azokkal a karácsonyfadíszekkel, amik eleve olyan rondák, hogy esélytelen szép emlékeket kialakítani velük egy ünnepen? Naná, hogy megszerezni mindet, és büszkén mutogatni! Galéria.

Hetek óta járunk boltba ajándékért, meg az ünnepi ételek hozzávalóiért – át is estünk mindenen, könyvújdonságon, olcsó pián vegyest. Mindez már eleve megfeküdte a gyomrunkat, de mi a giccstől akartunk igazán hányni. Úgyhogy megnéztük, milyen karácsonyfadíszeket kínálnak nekünk a mindenféle multik, és összeválogattuk a legrondábbakat. Igen, ezek most mind ott virítanak a szerkesztőségi karácsonyfánkon. Úgy kell nekünk.

Katt az idei szezon legdurvább díszeiért!
Katt az idei szezon legdurvább díszeiért!

Melyik a leg?

  • Az aranyvírus 617
  • Az üvegtorzó 269
  • A csillámcipő 191
  • A nejlonhal 169
  • A brutálgiccsgömb 145
  • A madár 75
  • A csillámhuzalkupac 43
  • A fityegős 10

Na és akkor a kérdés: melyiket tartja a legborzalmasabbnak? A csillám a durvább, vagy a tollak? Esetleg a fent is látható nájlonpikkely? A termékek mindegyikét karácsonyfára szánták, úgyhogy az nem szempont, hogy "amúgy tök jól néz, jól mutatna Ancsika angyalkaruháján a következő farsangon", vagy hogy "nagyon szeretem a madarakat, úgyhogy nem szavazok arra a tollas borzalomra". Melyik rontaná el a család fáját? Melyiktől akadna torkán a diós meg a mákos?

Vagy esetleg még ennél is durvábbat látott? Fotózza le, küldje el nekünk, és beismerjük, ha ön győzött.

Sőt, ha annyira ronda díszt talált, beküldheti azt is, mi meg cserébe odaadjuk valamelyiket a mieink közül.

Sőt, ha lehet, vigyék el mindet, minél gyorsabban, adunk mellé hörcsögöt is. Ha nem kérik, akkor persze nem.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.