A Halleluja nevet viselő fagylalt a 2025-ös jubileumi szentév hivatalos édessége, amely Vincenzo Squatrito olasz kézműves fagylaltmester receptje alapján készült.
Ettől lesz finom a Vatikán édessége
A fagylalt alapját a 30 százalékos mogyorópasztával készült gianduia adja, amit a pirított mogyoró és a csokoládé különleges kombinációja tesz igazán felejthetetlenné. A vatikáni édesség ma, március 23-án a pápai államban debütál majd. Az, hogy a fagylalt már tavasszal is kóstolható lesz, nem véletlen, hiszen ebben az évszakban érkezik a legtöbb turista a Vatikánba, ahol azt remélik, az édességnek köszönhetően hosszabb lehet a turistaszezon.

A Halleluja fagylalt március 24-től kapható lesz Európa több mint 250 városában is, például Bécsben, Londonban és Milánóban is, de a világvárosok mellett négy hazai település is csatlakozott a vatikáni akcióhoz. A hűsítő finomságot meg lehet majd ízlelni Balatongyörökön, Balatonmáriafürdőn, Székesfehérváron és Érden is.
Már lehet tudni, hogy nagyjából mennyiért vásárolhatunk majd a strandon idén nyáron egy gombóc fagylaltot. Ha kíváncsi rá, e cikkünkből.

Szakember becsülte meg, milyen ára lesz idén a fagyinak.
Tovább olvasom
Megjelent az új Dívány-könyv!
Bálint Lilla, a Dívány szerzője új könyvében elmeséli, mi történt az irodalom és a művészvilág híres múzsáival a nagy szerelmek elmúlása után.
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés