OFFLINE

Mit esznek a divat nagyágyúi?

2011. március 22., kedd 09:10

Hát csirkés pitét, nem kaviárt!

Őrületes hír érkezett, Anna Wintour és a divatbemutatók, díjkiosztók utáni zaba legnépszerűbb fogása a csirkehúsos pite. Olyan helyeken villoghatott, mint a Vogue Fashion Fund partija, a tavalyi MTV Movie Awards, vagy Calvin Klein 2011-es kollekciójának bemutatója.

Ez itt a képen egy tisztességes vesepite, de nekik ez túlzás lenne, nekik a csirkehús kell, pfff.

Screen shot 2011-03-21 at 8.04.10 PM.png

A szerény pite népszerűségét a 2007-ben a divatvilágot is érintő gazdasági válsággal magyarázzák, amit azóta kihevertek a luxusmárkák, de a pitét megtartották. Mert a pite jó.

A húsos pite (vajas tésztában sütött, fűszerezett hús) paraszti származású, összetett egytálétel, zöldséget és húst is tartalmazó változatai tényleg rendelkeznek a túléléshez szükséges zsír, fehérje, szénhidrát és vitaminmennyiséggel, pont ezért lett a Vogue főszerkesztőjének, Anna Wintournak is a kedvence. A csirkés.

Pedig a pitében a vesés a menő.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta