OFFLINE

Itt a Chanel bringa, kicsit több mint kétmillióért

2007. október 31., szerda 06:17


Formatervezett biciklivel jelentkezik a Chanel divatház 2008-as kollekciója. Decembertől a forgalmazzák a kerékpárt, kizárólag fekete színben. A cég tervezői a biciklivel akartak emlékeztetni arra, hogy a legendás Coco Chanel szenvedélyes sportbarát volt, ezért vázát a divatház logója, a kettős C betű díszíti. A bicikli decembertől a készlet erejéig bármelyik Chanel üzletben megvásárolható. A divatcég szakemberei szerint a 12,5 ezer dolláros (2,2 millió forintos) áron forgalmazott kétkerekűre lesz kereslet, ugyanis korlátozott számban gyártják, így valóságos kincs lesz a gyűjtők és a Chanel márka rajongói számára. (forrás: MTI, kép: Vogue)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta