OFFLINE

Olasz hét a Manna Lounge-ban

2007. május 17., csütörtök 17:22

Május 18. és május 26. között a Manna Lounge-ban olasz hetet tartanak, ami azt jelenti, hogy az ország legfinomabb borait és legízletesebb ételeit kóstolhatják meg a résztvevők.  A Fino Italiano névre keresztelt esemény Donatella Zampoli séf szakmai védnöksége mellett zajlik, róla pedig azt kell tudni, hogy nő létére 2 Michelin-csillagot is magáénak tudhat.  

 
A Fino Italiano Week során minden nap más-más régió mutatkozik be nemcsak a rá jellemző legfinomabb borokkal, hanem specialitásokkal is. A rendezvény csúcspontja a május 24-25-i vacsora lesz, amikor maga Zampoli készíti az ételeket. Jegyek és további információ az étterem honlapján.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta