LÁJFHEKK

Megromolhat a méz?

Consuela 2017. szeptember 12., kedd 09:45

A méz gyakorlatilag örökké eláll, bár a párás, nedves környezetet azért nem kedveli túlzottan.

A kőzetszerű, szemlátomást évszázadok óta a spejz ugyanabban az elhagyott, pókhálós szegletében heverő befőttesüvegek láttán valószínűleg sokakban felmerült már a kérdés, megromolhat-e egyáltalán valaha is a méz. A Women’s Health szerint valóban fölösleges aggályoskodni, a megfelelően lezárt üvegekben elrakott méz ugyanis akár évszázadokig fogyasztható maradhat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Majonézek tesztje: az ár nem arányos a minőséggel

Kavics 2017. szeptember 11., hétfő 11:26

Kóstolásunk során összesen kilencféle bolti majonézt – közismert és sajátmárkás termékeket – tunkoltunk sült krumpliba, hogy felkutassuk neked a kínálat legkiemelkedőbb darabjait. Pontosabban csak szerettük volna, mert csak nyomokban hozták a jól ismert, klasszikus majonéz ízét.

Ugyan legutóbbi tesztünkben azt ígértük, hogy a következő alkalommal a ketchupok kerülnek sorra, végül csak nem bírtunk magunkkal, és egy hirtelen ötlettől vezérelve felmértük, hogy mi a helyzet majonézekkel. Az igazat megvallva azóta is csuklok emiatt, mivel kóstolóbrigádunk részéről az az általános konklúzió született, hogy a nagyüzemi termékek egy kaptafára készülnek, és nem sok közük van az igazi, nagybetűs majonézhez.

A kipróbált termékek közül mindössze néhányra tudtuk azt mondani, hogy önszántukból is megvennénk, de nem azokra, amikre alapvetően számítottunk. A legdrágább, legismertebb márka messze alulmúlta várakozásainkat, két, sajátmárkás termékben pedig kifejezetten pozitívan csalódtunk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kéne egy átmeneti kabát?

Anomál Amál 2017. szeptember 10., vasárnap 18:03

A kora őszi szezon nagy kedvence a farmerkabát, emellé zárkózott fel tavaly a mindenféle felvarrós bomber. A bombereknek mostanra már hűlt helye a fast fashion boltokban (eddig tartott az őrület?), de farmerdzsekiből van még bővel választék. És mutatjuk, még mi jön divatba idén szeptemberben!

Már 7 ezer forint alatt vannak remek megoldások, de most kicsit drágább dzsekiket is néztünk a népszerű fast fashion üzletekben. A szeptemberi kínálatot nagyjából a következő kategóriákra lehet bontani:

  • Tweed: A Chanel-stílusú blézerek soha nem fognak kimenni a divatból, minden egyes ősszel újra előkerülnek, változatos árakon, kevésbé változatos stílusokban.
  • Műirha: Ez a stílus is valahonnan a múltból kászálódott elő, de míg a valódi irhakabátok egykor valóban tartós és jó külsejű darabok voltak, a trehányan összerakott fast fashion műirhákban nem sok jó van. Még drágák is.
  • Military: ez most nem a terepmintás katonai trend, hanem a sujtásos, díszmagyarra emlékeztető vonal, ami a 2000-es évek elején már ment egy kört. Nem rossz amúgy, ha még nem próbáltad, jó alternatíva lehet egy huszáros kabátka.
  • Kimonó: eddig inkább nyári trend volt, most megjelent a kicsit vastagabb anyagból, kicsit ősziesebben szabott keleties stílusú kabátka is pár helyen. Szép-szép, de nem annyira könnyű beépíteni egy alapruhatárba, mint gondolnánk!
  • Parka: egyelőre a khakizöld kabátkák vékony, ingszerű verziói lógnak a fogasokról, de kábé annyiba kerülnek, mint egy rendes bélelt parka.
  • Farmer: az örök farmer idén oversized, szaggatott, felvarrós, szöveges változatban menő.
  • Bőrdzseki: a bőr- és műbőr dzsekiket egyelőre még nem néztük át, rengeteg van - valószínűleg külön körképpel jelentkezünk majd. Elöljáróban: a fekete motoros fazon a legelterjedtebb és a műbőröknek is magas az ára ahhoz képest, ahogy kinéznek.
  • Nekem hiányoznak a bomberek (elvétve azért vannak még) és ballonkabátot sem ebben a szezonban fogsz tudni könnyen beszerezni.

És akkor mutatom a kínálatot a galériában. Ismét az egyébként visszafogott irodistákra vadászó Mango volt a legnagyobb meglepetés, ahol egész extra dzsekik és kabátok várnak gazdára, például van bársony pufidzseki, nyekergős lakk kabát (ami a 80-as évekből maradhatott itt) és még sokminden más. Nyugi, élőben jobban néznek ki a cuccok, mint a képeimen, és Instán is szebben mutatnak majd egy jó filterrel!

Bevezetés a sminkszivacsok világába

moana 2017. szeptember 10., vasárnap 11:31

Annyi van mint csillag az égen, de melyik mire jó és hogyan kell használni.

A szivacsot azért találták ki, hogy magába szívja a felesleges alapozót vagy amivel éppen használjuk, és ne kerüljön belőle több az arcunkra, mint ami indokolt, és jól, egyenletesen, foltmentesen oszlassa el azt rajtunk. De hogy kell kiválasztani a megfelelőt? A cél szentesíti az eszközt, vagyis méret és alak alapján érdemes ezeket osztályozni. A nagyobb, kerekded szivacsokat akkor ajánlják, ha nagyobb felületre akarjuk felvinni az alapozót, a kisebb, szögletesebb szivacsokat pedig a finomabb részletekhez, mint például a szemünk alatti rész vagy a pattanások eltüntetése – írja a Style Caster.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tanga helyett nagyibugyit!

Consuela 2017. szeptember 9., szombat 18:49

A pamutot és a méretesebb konstrukciókat ajánlják inkább a nőgyógyászok és a bugyiszakértők.

A Huffington Post bugyi kisokosából többek között az is kiderül, miért ajánlatos legalább az edzés erejéig félretenni a tangákat, és kik azok, akik számára kifejezetten ajánlott a meztelenül alvás. Csak az alvás persze, a napközbeni kommandózás azért még mindig inkább a kerülendő dolgok közé tartozik. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így győzheted le a húsundorodat

Consuela 2017. szeptember 9., szombat 11:14

Ne csutakold le a húsokat, attól csak koszosabb lesz minden, inkább vágd fel előre a zöldségeket és készíts elő mindent.

A húsevés és főleg a húsok előkészítése, a nyers húsok látványa és tapogatása sokaknál kiveri a biztosítékot, és bár maga a sütés és a sültek elfogyasztása már gyerekjáték a vér és a csontok látványához képest, sok volt vegetáriánust vagy húsmentes háztartásban felcseperedett újoncot megakadályoznak a félelmei abban, hogy egyáltalán eljusson a tálalásig. Ha magadra ismertél, és még egy puha és sima csirkemell filé megsimogatására is nehezen veszed rá magad, talán te is tanulhatsz ezt-azt a Skillet gyorstalpalójából. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

8 kaja, amivel túlélheted az apokalipszist

Consuela 2017. szeptember 8., péntek 09:24

Mézes rizs, cukorral, sóval és ecettel! Terülj, terülj, asztalkám!

Az Antarktiszon talált, egy 1911-ben arra járó expedíció által hátrahagyott gyümölcskenyér persze valószínűleg nem nézne ki ilyen jól, ha Magyarországon találta volna ki valaki, hogy 107 éven keresztül őrizgetni fogja a nagyi sütijét, szerencsére azonban van 1-2 olyan étel, ami akkor is évekig fogyasztható marad, ha nem áll rendelkezésünkre egy kontinens méretű mélyhűtő. Már amennyiben a Science Alert cikkéhez hasonlóan mi is hajlandóak vagyunk ételként tekinteni a cukorra és a sóra.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fagyott a csirke, de gyorsan kell kaja? Nem gond!

Consuela 2017. szeptember 8., péntek 07:31

Bármikor kapitulálhatsz például, és beszerezhetsz egy frissen sült grillcsirkét az olvasztgatás helyett.

Ha elfelejtetted előző nap a fagyasztóból a hűtőbe költöztetni a csirkét, és a kitchn szerzőjéhez hasonlóan te is rettegsz a magukat az USA Mezőgazdasági Minisztériuma szerint leginkább 4.5 és 60 °C között elemükben érző baktériumoktól, még mindig fürdethetsz hideg vízben csirkét. Csak ne felejts el 20 percenként fürdővizet cserélni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megvan a legjobb sajtos chips!

nemoszi 2017. szeptember 7., csütörtök 11:24

Legújabb terméktesztjén 10 sajtos chipset ellenőrzött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). A szakemberek laboratóriumban vizsgálták a chipsek glutaminsav-, transz-zsírsav-, akrilamid-, zsír- és sótartalmát.

Az akrilamid figyelmeztető szintjét meghaladó értékek miatt két vállalkozásnak felül kellett vizsgálnia terméke előállítási folyamatát. Jelölési hiányosságok miatt pedig a hatóság figyelmeztetésben részesít több vállalkozót és kötelezi őket a hibák kijavítására.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így nyisd ki a befőttes üveged

Consuela 2017. szeptember 7., csütörtök 07:05

A megszorult befőttes üvegek kinyitása terén könnyen lehet, hogy a legkevésbé megerőltető módszer bizonyul majd a leghatékonyabbnak.

A Tech Insider megint csak tökéletes zenei aláfestéssel ellátott, a szokásosnál jobban megszorult, esetleg egy rozsdásodásnak indult fedőt is felvonultató befőttes üvegek meglazítását célzó praktikákat felvonultató videója kevés újat mond ugyan, de azért egy olyan trükköt is megmutat, aminek segítségével megúszhatjuk a kicsorbult késeket/kanalakat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 jó tanács halvásárláshoz

Kavics 2017. szeptember 6., szerda 11:08

Ha halat veszel, nem az ár az egyetlen szempont, amit érdemes szem előtt tartanod. Elmagyarázzuk, hogy mire figyelj a boltban, és a biztonságos otthoni feldolgozás részleteibe is beavatunk.

A halak a szervezet számára nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavakat, teljes értékű fehérjéket és vitaminokat tartalmaznak, a belőlük készült ételek pedig könnyen emészthetőek, nem fenyegetik a vonalaidat és még finomak is. A NÉBIH termékteszt oldala, a Szupermenta ugyanakkor azt javasolja, akár friss, akár fagyasztott formájukat választod, ne feledkezz meg gondos ellenőrzésükről.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: dzsekik 7000 forint alatt

moana 2017. szeptember 6., szerda 07:56

A leárazásoknak vége, de azért vehetsz barátibb áron kabátot kora őszre. Mutatunk példákat!

Hetente jelentkező sorozatunk mostani főszereplői a dzsekik lesznek, hiszen beköszöntött az ősz, és már nem tanácsos plusz réteg nélkül elindulni otthonról. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem, ne gyere be cipővel!!!

nemoszi 2017. szeptember 5., kedd 14:03

Tányér nélkül enni, utcai cipőben végigtrappolni a frissen felmosott padlón, morzsák és széthagyott ruhák a lakásban, házi kedvencek az ágyban – ezek zavarják a leginkább otthonukban a magyarokat, derül ki az IKEA reprezentatív kutatásából.

Azt is biztosan szóvá tesszük, ha valaki felrakja a lábát az asztalra, a szanaszét hagyott holmikról nem is beszélve. 86 százalék kivan attól, ha cipőben mászkálnak a lakásában, kicsit többen, a megkérdezettek 88 százaléka pedig azt nem bírja elviselni, ha valaki sétafikálás közben (még) eszik (is).

Távolról sincs vége, olvasson még »

15 étel és ital, amit a légiutas-kísérők kerülnek

Kavics 2017. szeptember 5., kedd 11:37

A babot azért hanyagolják, hogy véletlenül se forduljon gázosra a helyzet, a csipszeket meg azért, hogy ne hergeljenek a zörgéssel. Van, amiben neked is érdemes követni a példájukat: ha jót akarsz magadnak, felejtsd el a kávét, amit a repülőn szolgálnak fel.

Kőkemény fizikai megterhelésnek vannak kivétve, sokszor csak azért isznak alkoholt, mert végre szabad, és megesik, hogy ők is félnek a repülőn. Az már korábbi cikkünkből kiderült, hogy a légiutas-kísérők élete nem annyira felhőtlen, mint ahogy elképzelnénk. Hivatásuk számos lemondással jár, amibe az is beletartozik, hogy alaposan meg kell válogatniuk, mit fogyasztanak a fedélzeten. Azt, hogy pontosan milyen gasztronómiai örömökre kénytelenek nemet mondani, a Daily Meal szedte össze.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Te mit tennél meg, hogy kevésbé ráncosodj?

nemoszi 2017. szeptember 5., kedd 07:33

Alvás közben rengeteg ránc alakul(hat) ki az arcunkon: az okosok - és akik képesek rá - pont ezért a hátukon fekve alszanak, hogy ne gyűrjék össze a bőrüket éjjelente. De mit lehet tenni, ha te egyfolytában forgolódsz?

A Marie Claire kolumnistája szerint egy egyszerű trükkel fiatalon tarthatjuk magunkat, ha megvan már a selyem/szatén párnahuzat és a tökéletes hőfokra hűtött hálószoba, mégpedig azzal, ha fülbevalót viselünk az ágyban. A legtöbben ugyanis hiába alszunk el a hátunkon, tutira valamelyik oldalunkon ébredünk, ami azt jelenti, hogy forgolódtunk az éjjel és az bizony nem tesz jót a ráncoknak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tortillalapok tesztje: az ár semmire sem garancia

Kavics 2017. szeptember 4., hétfő 07:58

A tésztalapok rangsorolása alaposan feladta a leckét csapatunknak. Kóstolásunk egységesen semmilyen eredményt hozott, amit csak szórványosan törtek meg érzékelhető ízek, ezért már az is előnynek számított, ha egyáltalán kiváltottak belőlünk valamilyen benyomást.

A Dívány nagy grilltesztje lassan a végéhez érkezik. Előbb a BBQ-szószokat, majd a fokhagymás pácokat tárgyaltuk ki, így jelenlegi témánk, a tortillalapok taglalása után már csak a ketchupok feltérképezésével vagyunk adósok.

Tesztünk során összesen 11 terméket próbáltunk ki, vagyis nagyjából mindent végigettünk, ami tortillafronton lehetséges, de ahogy bevezetőnkben is említettük, jelentős különbségeket nem tártunk fel közöttük. Volt, amelyik hangyányit papírszerűbbnek, édeskésebbnek, vagy sósabbnak hatott az átlagnál, ami némileg árnyalta a képet. Mindent összevetve azonban sem ízükben, sem megjelenésükben, sem állagukban nem nyújtottak számottevő változatosságot.

Távolról sincs vége, olvasson még »

8 dolog, amire nem gondoltad volna, hogy jó lehet az alufólia

Consuela 2017. szeptember 3., vasárnap 11:56

Előzetesként: nemcsak grilltálcák bevonására és amorf sajtdarabok becsomagolására alkalmas.

A Daily Mail gyűjtött össze néhány olyan alufólia alapú praktikát, ami segíthet a konyhában, az udvaron vagy épp a gyümölcsösben. A kísérletezőkedvű háziasszonyok ezek szerint madarak elijesztésére, ezüsttisztításra, vagy az összeállt cukor által megformázott kőzetek felpuhítására is igénybe vehetik az alufóliát, amit a kevésbé kreatív fóliatulajdonosok persze formás gömbbé gyúrva a szomszéd vagy galambok nyakszirten találására is felhasználhatnak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így hallgathatod meg, milyen a hangod valójában

Ico 2017. szeptember 2., szombat 12:46

Akit érdekel, milyennek hallják mások, néhány papírlap segítségével bármikor letesztelheti a dolgot.

Jézusom, tényleg ilyen a hangom?” Szinte mindenki ugyanúgy reagál, ha egy videó vagy rögzített beszélgetés során meghallja a saját hangját, és ez még a jobbik eset, létezik ugyanis a „Fujj, kapcsold ki!” reakció is, sokan ennyire nincsenek kibékülve a hangjukkal. Persze valószínűleg csak megszokás kérdése a dolog, egy jó hangú bácsi szerint pedig egy egyszerű trükk segítségével bárki le is tesztelheti, mi a különbség a között, hogy hallanak minket mások és hogy halljuk saját magunkat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

17 trükkös módszer, amivel lehúzhatnak utazásaid során

Kavics 2017. szeptember 2., szombat 11:44

Az Európa nagyvárosaiban ténykedő tolvajok találékonysága nem ismer határokat, ha a turisták kifosztásáról van szó. Gyakran olyan furmányos módszerekhez folyamodnak, hogy fel sem merül benned, hogy rosszban sántikálnak, mire pedig feleszmélsz, már rég messze járnak értékeiddel. Cikkünkből megismerheted jellemző trükkjeiket, illetve praktikus tippeket kaphatsz a lopások megelőzéshez.

Ha valamelyik népszerű európai turistacélpontba készülsz, tartsd szem előtt, hogy könnyen belefuthatsz azokba a tolvajokba, akiknek elsődleges bevételi forrását az óvatlan külföldiek megkopasztása jelenti. Ezek a bűnözők rendszerint a felkapott látványosságoknál és a tömegközlekedési járműveken lesnek prédáikra: vagy kivárják az alkalmat, hogy észrevétlenül cselekedhessenek, vagy valamilyen trükköt bevetve terelik el a figyelmüket, amíg megszerzik zsákmányukat, majd köddé válnak a tömegben. A következőkben a Wolters World YouTube-csatorna videói alapján ismertetjük bevett technikáikat, hogy utazásaid során ne ess áldozatul nekik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: fekete szoknya minden alkalomra 5000 forint alatt

moana 2017. szeptember 1., péntek 12:09

A minitől kezdve a maxiszoknyáig válogattuk össze az e heti összeállításunk négy szereplőjét.

Egy jól variálható ruhatárnak a fekete szoknya fontos alapdarabja, és nem árt ha több is van belőle. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen fazonokat kapni most, és mutatunk összeállításokat is ötletképpen. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 dolog, ami megbetegíthet az otthonodban

moana 2017. augusztus 31., csütörtök 10:45

Persze csak akkor, ha nem áldozunk egy kicsit több időt a tisztaságra. De akkor mire is kell figyelni? Íme, itt a felsorolás.

Ha nagyon sarkosan akarunk fogalmazni, akkor a munkahelyünk és otthonunk is az életünkre tör. Jó, persze a legtöbb probléma nem halálos, és viszonylag könnyű kiküszöbölni azt, hogy bármi bajunk is legyen. A  Dumb Little Man oldalán találtunk egy gyűjtést, ami hasznos lehet az egyértelmű és talán kevésbé nyilvánvaló szereplőkkel.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így kerülheted el, hogy leszúrjanak, ha tolakszol

Ico 2017. augusztus 31., csütörtök 08:13

A sorok viselkedésével és a tolakodással kapcsolatban számos kutatás napvilágot látott már az évek során, van esély tehát fejlődni, ha többet vagy jobban szeretnél tolakodni a jövőben.

Kevés idegesítőbb dolog létezik a világon, mint egy pofátlan tolakodási kísérlet, szinte csodaszámba megy tehát, hogy nem hull el nap mint nap egy-egy honfitársunk egy késeléssé fajuló, sorban állással kapcsolatos incidens során. Különösen felháborító tud lenni egy kísérlet, ha minket is szorít az idő, ráadásul nem a sor elé vágó mögött tartózkodunk épp, és így zsörtölődő-jogaink sincsenek, tehetetlenségre vagyunk tehát ítélve. Az Atlantic a hatékony tolakodásra felkészítő cikke szerint ugyanis a tolakodókat a szokásjog szerint többnyire a közvetlenül mögöttük állók szokták kiutasítani a sorból, ha ők elfogadják a dolgot, a többiek általában beletörődnek a dologba.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Érdemes szupermarkertből venni a darált húst?

Kavics 2017. augusztus 30., szerda 16:28

A grillszezonban kézenfekvőnek tűnik, hogy házi hamburgeredhez egy szupermarket hűtőjéből vegyél darált marhahúst, de immunrendszeredet nem feltétlenül fogod boldoggá tenni vele.

Rémlik még, hogy a McDonald's néhány éve elismerte, hogy a hamburgereikben lévő marhahúst több száz különböző állatból dobják össze (ha nem, akkor itt olvashatsz róla)? A Huffington Post szerint jó eséllyel ugyanez történik azzal az előre darált marhahússal, amit a nagy szupermarketláncoknál raksz a kosaradba. Posztunkból megtudhatod, hogy a kutyulás miért rossz neked és egyúttal a hazai szabályozást illetően is képbe kerülhetsz.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így NE borotválkozz odalent!

Consuela 2017. augusztus 30., szerda 07:34

Ne használj évek óta a kád szélén rozsdásodó borotvákat, és ne légy türelmetlen sem!

Azzal kapcsolatban, ki mekkora, milyen színű vagy milyen mintájú szőrzetet szeretne kialakítani a rendelkezésére álló alapanyagokból, természetesen nem nagyon lehet univerzálisan érvényes jótanácsokat adni: ha például valaki a párducmintát kedveli, hiába kardoskodok én a zebramintásra fújt szőrzet mellett. Azzal kapcsolatban ugyanakkor, mik a legbalesetveszélyesebb és leggyakrabban elkövetett hibák, elő lehet állni hasznos információkkal. Ezt kísérelte most meg a Glamour is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így idegesítheted a japánokat pálcikabunkóságokkal

Ico 2017. augusztus 29., kedd 09:47

A pálcikaetikett dzsungelében szemlátomást igencsak könnyű elveszni, ami persze jól jöhet azoknak, akik unatkoznak, vagy csak szívesen megnéznék, hol van az a határ, amikor már az elnézőbb pincérek is rászólnak az emberre.

Augusztus 4-e a pálcika napja Japánban. Ennek örömére Aliz, egy Japánban élő magyar lány összefoglalta a japán kultúráért lelkesedő, de a bottal evésről vajmi keveset tudó kezdők számára, mi az, amit csak a legnagyobb tahók művelnek a pálcikáikkal. Persze az ideges, bosszús arcok minden bizonnyal nagyságrendileg szórakoztatóbbak a helyeslő és bólogató japánoknál, kitűnő útmutató lehet tehát Aliz gyorstalpalója azoknak is, akiknek minden álma, hogy teszteljék kicsit a japánok tűréshatárát. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 130

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés