Városvadász: Kitalálod, melyik városban készült a kép?

Tudod, melyik Magyarország harmadik legnagyobb területű települése?

A város hosszú évtizedek óta kiemelkedő szerepet játszik a hazai sportéletben. Az 1920-as évek végén a Bocskai FC Magyarország egyik legjobb futballcsapata volt. Csatársorát, a híres ötös fogatot (Markos, Vincze, Teleki, Zemlei, Hevesi) Európa-szerte ismerték. Az 1936-os berlini olimpiára két tornász, Nagy Margit és Tóth Lajos is kijutott a városból. A cívis városban kezdte pályafutását minden idők egyik legnagyobb magyar kardvívója, Kovács Pál is. A város hírnevét öregbíti Barcza Gedeon, aki a magyar sakkozás nagymestere volt, és többször volt magyar bajnok és olimpiai kerettag is, a kitűnő birkózógárda egyik kiválósága, Hódos Imre pedig 1952-ben aranyérmet nyert a helsinki olimpián. A későbbi súlyemelő világbajnok, Veres Győző is itt kezdte pályafutását. Van már tipped, hogy merre járunk?

Felkészültél? Jöhet a kép!

Kitalálod, hol készült a kép?

Kitalálod, hol készült a kép?
Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Ha épp csak belejöttél, vadászd le a tegnapi várost is!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra