Városvadász: Kitalálod, hol készült a kép?

Az országhatáron túlra, az egyik leghíresebb magyar tudós nyomába eredünk.

A város közepén, mesterséges dombon épült fel a gigantikus Köztársasági Palota, más néven a Nép Háza (Casa Poporului), ami jelenleg a Parlament Palotája. Ez az épület ad otthont a képviselőháznak, a szenátusnak és az alkotmánybíróságnak. Az épületet a Guinness-rekordok Könyve is jegyzi: 330 000 m² alapterületével ez a világ a harmadik legnagyobb épülete. Csak a floridai Cape Canaveral űrsikló állomás és a mexikói Quetzalcoatl piramis előzi meg beépített köbméterek tekintetében. A palotától a párizsi Champs-Élysées-nél is szélesebb sugárút indul keleti irányba, az ennek mentén felhúzott panelekbe eredetileg a pártállami elit költözhetett. Van már tipped, hogy merre járunk?

Felkészültél? Jöhet a kép!

Kitalálod, hol készült a kép?

Kitalálod, hol készült a kép?
Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Ha épp csak belejöttél, vadászd le a tegnapi várost is!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra