Katalin hercegné szívhez szóló üzenetet tett közzé

katalin-uzenet-portre
Olvasási idő kb. 2 perc

Katalin kedves üzenete férjének, Vilmos walesi hercegnek szólt, aki ma ünnepli 42. születésnapját. A hercegné egy fotóval is illusztrálta sorait.

Katalin a Vilmossal közös, az X-en (korábban Twitter) található fiókjuk használatával tette közzé a férjének szánt üzenetet.

Ennek szövege a következő: „Happy birthday Papa, we all love you so much! Cx”, azaz boldog születésnapot, papa, mind nagyon szeretünk.

Az évforduló alkalmából a nagyvilággal is megosztott képet Katalin készítette családjáról Norfolkban. A születésnapról természetesen megemlékezett a Buckingham-palota is, az általuk közzétett fotón Károly király látható még csecsemő fiával. A kép 1983-ban készült.

Katalin üzenete egy nehéz korszakban érkezett

A születésnapos herceg nehéz időszakon van túl: mind édesapjánál, a királynál, mind Katalinnál daganatos megbetegedést fedeztek fel a közelmúltban. Mindkettejük kezelése zajlik, Károly már korábban visszatért hivatalos feladataihoz, Katalin azonban csak a napokban tette meg ezt. A király hivatalos születésnapján, a Trooping the Colour eseményén vett részt.

Gyermekeivel és férjével ő is kiállt a Buckingham-palota erkélyére, hogy a Károly tiszteletére megszervezett parádét megnézze.

Ezt megelőzően beszélt először kemoterápiás kezeléséről is a hercegné: mint elmondta, vannak jobb és rosszabb napjai is, a kezelés időnként eléggé megviseli, de jól halad, bár nem jelentheti még ki azt, hogy maga mögött hagyhatja ezt az időszakot.

A születésnapi üdvözletet küldők sorából egyelőre hiányzik Harry herceg, Vilmos öccse. A két testvér közt az elmúlt időszakban jelentősen megromlott a viszony, amin csak nehezített az, hogy Harry Tartalék címmel önéletrajzi könyvet adott ki, illetve készült egy dokusorozat is róla és feleségéről, Meghanről.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek