Egyperces kvíz: Mennyire veszedelmes egy víziló?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Az élet tele van veszéllyel: betegek lehetünk, balesetet szenvedhetünk, sőt olyan is előfordulhat, hogy állattámadás áldozatai leszünk. Jó, utóbbira azért nagyobb esély van, ha a vadon közelében élünk, mert arrafelé sokak számára valós veszély lehet, hogy egy ragadozóval vagy nagytestű állattal összefutva ő jöjjön ki rosszul a találkozásból. 

Ha veszedelmes fenevadakról van szó, a krokodil sokunk eszébe jut, mert hihetetlen erejű állkapcsa nem engedi, amit egyszer már elkapott. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a víziló is veszedelmes az emberre, évente nem is kevesen esnek áldozatul a felhevült hippók támadásának. 

Mai kvízünkben azt kell eldöntened, hogy vajon a krokodilok vagy a vízilovak tehetők több  ember haláláért felelőssé. Te mit gondolsz? 

Melyik több?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Ugye tegnap is játszottál? 

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra