Egyperces kvíz: Saul fia, terrorizmus, Népszabadság – Melyik évben járunk?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Eddigi évszámos kvízeinkben a távolabbi múltba, legtöbbször legalábbis évtizednyi távolságba mentünk vissza. Ma nem utazunk ilyen messzire: elöljáróban annyit segítünk, hogy a nemsoká felsorolt események az elmúlt 10 éven belül történtek.

Ahogy mindig: ma is állításokat sorolunk fel, amelyekkel kapcsolatban neked azt kell eldöntened, hogy melyik évre vonatkoznak. Melyik évben történt tehát, hogy a 88. Oscar-gálán Nemes Jeles László Saul fia című filmje nyerte el a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat, a nyár folyamán több terrortámadás is történt, többek között Nizzában, Würzburgban és Münchenben, illetve hogy a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását a kiadó felfüggesztette? Már tudod is?

Melyik évben járunk?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

A tegnapi Egyperces is ilyen könnyen ment?

Oszd meg másokkal is!
Mustra