Egyperces kvíz: Anglia vagy Olaszország jobb fociban?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Világszerte milliók izgulták végig bő egy hete a 2020-as (valójában 2021-ben megvalósult) labdarúgó-Európa-bajnokság döntő mérkőzését. Két olyan válogatott csapott ugyanis össze, akiknél hagyományosan élet-halál kérdése a foci, és akiknél a jelenlegi tizenegy messze lekörözte a legutóbbi világversenyeken részt vevő (vagy épp onnan lemaradó) korábbi válogatottakat. Az izgalmas csatában végül tizenegyesekkel nyert Olaszország, de igazán nem sokon múlt.

Felmerül ezért bennünk a kérdés, hogy Anglia vagy Olaszország mindenkori válogatottja-e a jobb. A foci hazájában tudtak több nemzetközi érmet behúzni, vagy egy olyan országban, ahol egyes focistákat már-már istenként tisztelnek a szurkolók? Nos? 

Te már tudod is? 

Anglia vagy Olaszország futballválogatottjának van több Európa-bajnoki és világbajnoki érme?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Ugye nem akarod azt mondani, hogy tegnap nem játszottál? 

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra