Egyperces kvíz: Melyik kiváló sportolónkról van szó?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Mai kvízünkben a magyar öttusa két kiválóságáról lesz szó. Két olimpiai bajnok csap össze egymással, igaz, nem győztest hirdetünk, csak azt kell eldöntenünk, a két nagyszerű sportoló közül melyikre igaz az összes itt felsorolt állítás. Mizsér Attila és Martinek János pályafutása szorosan összefonódik, több mérföldkőhöz is együtt érkeztek meg. Az itt felsorolt állítások mindegyike viszont csak egyikükre igaz. Kiről van szó?

Európa-bajnok, többszörös világbajnok magyar öttusázó, 1988-ban Szöulban csapatban nyert aranyérmet. A nyolcvanas-kilencvenes évek magyar sportjának meghatározó alakja. Az 1996-os atlantai olimpián egyéni bronzérmet tudott szerezni.

Na, gyere, tippelj!

Kiről van szó?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Tegnap jól okoskodtál?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.