Egyperces kvíz: Mikor halt meg George Floyd?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Mai kvízünk abból a típusból való, amiben rendszeres időutazásra hívjuk olvasóinkat, és igyekszünk minél nagyobbat tekerni az időkeréken, folyjanak csak jól egybe a régi események. Ma viszont csak egészen kicsit tekerünk, végállomásunk a közelmúlt egyik éve. Történtükkor sokakat megmozgató eseményeket sorolunk, amikkel kapcsolatban nem is olyan könnyű megmondani, hogy egy, kettő, esetleg három évvel ezelőtt történtek. 


Melyik évben történt, hogy röviddel a felszállás után Teherántól északnyugatra – fedélzetén 176 emberrel – lezuhant az Ukraine International Airlines Boeing 737–800-as repülőgépe, amelyet iráni légvédelmi rakétával lőttnek le tévedésből, egy erőszakos rendőri intézkedés során életét vesztette George Floyd afroamerikai férfi Minneapolisban, és felmondott az Index.hu, Magyarország egyik legnagyobb hírportálja szerkesztőségének jelentős része, miután korábban a portál főszerkesztőjét, Dull Szabolcsot eltávolították pozíciójából?

Fogadok, hogy van már tipped!

Melyik évben járunk?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Tegnap is így vágott az eszed? 

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra