Egyperces kvíz: Charlie-ról vagy Rózsiról van szó?

egyperces cover

Ez itt a napi kvíz. Agytorna, amihez még a karosszékből sem kell felállni.

Nahát, hogy lett máris csütörtök? Villámgyorsan elmegy a hét, főleg, ha az ember kvízezik is közben, ugye? Csütörtöki kvízünk felépítése a szokásos: ismert emberekről, karakterekről hozunk állításokat. A kijelentések nagy része mindkettejükre igaz, az összes azonban csak az egyikükre. Neked azt kell eldöntened, ma melyikükre gondoltunk! Mai kvízünkben két közkedvelt zenész közül kell kiválasztanod azt, akire az összes állítás illik. 

Nos, Horváth Károly vagy Demjén Ferenc az a vidéki városban, az 1940-es évek második felében született jellegzetes orgánumú magyar énekes, dalszerző és hangszeres zenész, aki nemcsak együttesét erősítette, hanem jelentős szólókarriert is épített, akit a nagyközönség jellemzően a becenevén emleget, és aki több eMeRTon-díja mellett Kossuth-díjjal is büszkélkedhet?

Biztos tudod már, ugye? 

Kiről van szó?

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Tegnap is jól feleltél? 

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra