Még mindig a magyar fotós szürreális életképein ámul a világ

Mindennapi használati tárgyaink emberi méreteinkhez igazodnak: kézre áll a tojásszeletelő, a mosogatószivacs és az energiaitalos doboz is. De mi van akkor, ha megváltoztatjuk a perspektívát, és babszemnyi embereket helyezünk ezek közé a tárgyak közé? Minden csak nézőpont kérdése, nem igaz?

Csákvári Péter a nézőpontváltással játszik munkáiban: mindennapi használati tárgyakból, ételekből kreál valósághű, ugyanakkor kicsit bizarr, néha félelmetes, máskor fekete humorú képi világot aprócska vasútmodell-figurák köré. A magyar fotós képeivel nemcsak rangos díjakat hozott el, de több ismert külföldi lap hasábjain is szerepelt és tűnik fel rendszresen.

Csákvári Péter „apró, kitalált senkiföldjét” a vasúti terepasztalok iránti gyerekkori szenvedély és az ételfotózás szeretete hozta létre. A projekt saját oldalán további izgalmas képeket találsz, ha pedig te is szívesen fotózol kicsiket, itt képezheted kicsit tovább magad.

A cikk az ajánló után folytatódik

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra