Még mindig a magyar fotós szürreális életképein ámul a világ

Mindennapi használati tárgyaink emberi méreteinkhez igazodnak: kézre áll a tojásszeletelő, a mosogatószivacs és az energiaitalos doboz is. De mi van akkor, ha megváltoztatjuk a perspektívát, és babszemnyi embereket helyezünk ezek közé a tárgyak közé? Minden csak nézőpont kérdése, nem igaz?

Csákvári Péter a nézőpontváltással játszik munkáiban: mindennapi használati tárgyakból, ételekből kreál valósághű, ugyanakkor kicsit bizarr, néha félelmetes, máskor fekete humorú képi világot aprócska vasútmodell-figurák köré. A magyar fotós képeivel nemcsak rangos díjakat hozott el, de több ismert külföldi lap hasábjain is szerepelt és tűnik fel rendszresen.

Csákvári Péter „apró, kitalált senkiföldjét” a vasúti terepasztalok iránti gyerekkori szenvedély és az ételfotózás szeretete hozta létre. A projekt saját oldalán további izgalmas képeket találsz, ha pedig te is szívesen fotózol kicsiket, itt képezheted kicsit tovább magad.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.