Nagy alkalmazásteszt: még öt divatmárka, ami felfedezte az okostelefonokat

A hat legelterjedtebb divatmárka alkalmazása után, most lássuk azokat a cégeket, amelyekkel szintén találkozhatunk a bevásárlóközpontokat járva. A helyzet hasonló, előnyben azok, akik tudnak angolul, és nem akarnak rendelni, csak szívesen nyálaznák a kollekciókat a buszmegállóban várva.

Esprit

A nemzetközi cég alkalmazásában kicsit több a menüpont. Egyrészt van egy csomó galéria tele ruhákkal, és itt nem kell annyit szöszölni, mint a Bershkánál, ömlesztve érkeznek a képek, amelyeken a piros pöttyökre bökve tudhatjuk meg az adott ruhadarab nevét és cikkszámát. Aki pedig nem bírja magában tartani az örömét, az adott fotót e-mailen is elküldheti és a Facebookra is kirakhatja. Ha valaki nagyon unatkozik, egy másik menüpontban megnézhet pár videót, vagy régiókra bontva (Észak-Amerika, Ázsia, India, Nagy-Britannia, Németország, Franciaország, Hollandia) megnézheti az aktuális híreket.

Op.rendszer: iOS

Ár: ingyenes

Nyelv: angol

Rendelés: nincs

Boltkereső: Vagy megmutatja a tartózkodási helyünk közelében lévő üzleteket vagy manuálisan kell kiválasztanunk az országot és a várost, ahol vásárolni akarunk. A boltoknál feltüntetik a pontos címet, illetve azt, hogy milyen termékeket lehet kapni.

GANT

A New Havenből indult márka nem akart beállni a sorba, náluk a menüpontok nem alul helyezkednek el egymás mellett szépen sorban. Ők azonnal a hírekkel indítanak, a legfrissebb posztban például a tavaszi/nyári kollekciójukat ajánlgatják. Ezután jönnek a videók, majd a harmadik sorban bökhetünk rá végre a ruhákra. A kollekciókat (női, férfi és gyerek) diavetítés formájában is megnézhetjük, de manuálisan is válthatunk. Akárcsak az Espritnél, ők sem válogatták szét a termékeket fajták szerint, egy szett különböző darabjairól egy fotón tudhatunk meg mindent, ami nem más, mint az elnevezése és a cikkszáma. Aki pedig ellenállhatatlan vágyat érez, továbbíthatja is kedvenc összeállítását e-mailben. Az igazi rajongók tobzódhatnak a különböző kampányfotókban, valamint van egy három részes ismertető (cégtörténet, életérzés, ruhák) a cégről egy kellemes diavetítés formájában, csak be ne görcsöljön az ujja.

Op.rendszer: iOS

Ár: ingyenes

Nyelv: angol

Rendelés: nincs

Boltkereső: Vagy megmutatja a tartózkodási helyünk közelében lévő üzleteket egy térképen, ha engedjük, vagy manuálisan kell kiválasztanunk a földrészt, az országot és a várost, ahol vásárolni akarunk. A boltoknál feltüntetik a pontos címet, és egy érintésre vagy megmutatja, hogy hol is vannak a térképen vagy fel is lehet hívni az adott üzletet.

Lacoste

Két alkalmazást is találtunk, amelyeknek hasznát láthatják a márka rajongói. Az egyik tulajdonképpen egy virtuális bolt, ahol alaposan végig lehet vizslatni a kollekciókat nemek szerint, és akárcsak a Bershkánál, itt is ruhadarabokra van bontva a kínálat. Az árak sajnos dollárban vannak feltüntetve, de mivel lehet rendelni az összes szín és méret is szerepel a cuccoknál. Az L1212 a hardcore rajongóknak való egy kis Lacoste-történelemmel, hírességgel és stílustippekkel.

Op.rendszer: iOS

Ár: ingyenes

Nyelv: angol

Rendelés: Van rá lehetőség.

Boltkereső: nincs

Pepe Jeans

Elsőre nagyon szokatlannak tűntek a menüpontok, de aki szeret kísérletezni, az hamar kideríti, hogy a Radio Look alatt meg lehet tekinteni a nőknek, férfiaknak és gyerekeknek szánt kollekciókat, miközben kellemes zene szól. Vigyázat, egy kollekciónál nem lefelé kell görgetni, hanem oldalra.  A Festival menüpontnál videókat lehet megnézni adott előadókról, pl, a Delorean zenekarról vagy Twin Shadowól és persze jegyet is lehet nyerni. Ne lepődjünk meg egyébként, ha innen a Pepe Jeans Facebook-oldalára irányit az alkalmazás. Persze a  DJ Store sem a jövő nagy lemezlovasainak szól, itt találhatjuk meg, hogy hol vannak Pepe Jeans üzletek. A kedvenc menüpontunk egyébként a Drums, egy stresszes munkanap közben igazán jólesett játszani a virtuális dobkészlettel.

Op.rendszer: iOS, Android

Ár: ingyenes

Nyelv: angol

Rendelés: Elvileg van rá lehetőség, de sajnos Magyarországra egyelőre nem szállítanak. Amint változik a helyzet, természetesen értesítik azokat, akik regisztráltak.

Boltkereső: Van, bár nem egyszerű megtalálni, a DJ Store menüpontot kiválasztva tudunk hozzájutni a szükséges információkhoz, vagyis az adott üzlet címéhez, telefonszámához.

United Colors of Benetton

Aki belép az alkalmazásba, választhat, hogy először a kollekciókat, a reklámkampányokat vagy a videókat szeretné megnézni. A ruhadarabokat a United Colors of Benettonnál sem kell külön végignyálazni, egy fotón felsorolják, hogy a képen látható modellek éppen mit viselnek, ár nincs, viszont van cikkszám, és egy mozdulattal a Twitterre és a Facebookra is ki lehet lőni az adott fotót. Aki akarja hírekkel is szórakoztathatja magát, vagy ott van a rádió, ahol mindig ügyesen feltüntetik, hogy éppen mi szól. Amikor arra tévedtünk éppen a 2nite ment Janet Jacksontól.

Op.rendszer: iOS, Android

Ár: ingyenes

Nyelv: angol

Rendelés: nincs

Boltkereső: Van. A tartózkodási helyünk közelében lévő összes üzletet megmutatja, és boltokat kiválasztva megadja a pontos címet, a telefonszámot, valamint azt is, milyen kollekciókat lehet az adott helyen kapni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek