Élénk színű körmeink lesznek idén

A tavalyi körömlakkdömpingből már lehetett sejteni, hogy ez a szezon is tartogat érdekes újdonságokat és árnyalatokat. Az évről-évre egyre nagyobb hangsúlyt kapó körömlakktrendek idén tavasszal sem okoztak csalódást.

Az OPI már dobott piacra Shrek, Karib tenger kalózai, Muppet Show és Pókember körömlakk kollekciót is, így nem meglepő, hogy Minnie egér is kapott egy négy darabból álló, limitált szériás, rózsaszínben úszó körömlakk-gyűjteményt. A vintage Minnie lakkok júniustól kerülnek a boltokba, a csillogó rózsaszín, matt piros vagy krémes rózsaszínű lakkot 1850 forintért lehet majd megvenni.

Klikk a képre a többi lakkért!
Klikk a képre a többi lakkért!

A Sephora szintén az OPI-val készítette el Bohemian Brights névre keresztelt kollekcióját. A színskálán megtalálhatóak a mandarinos narancs színek, a pink, a limezöld, a kék, a barna és bronzarany színárnyalatok is. A teljes kollekció már kapható a sephora.com-on, egy lakk 2200 forint.

Az Essie 2012-es tavaszi/nyári kollekciója elképesztően kedves 6 színt állított egymás mellé, a nyaralás kellemes pillanataira emlékeztető színek közül a kedvencünk a fagyos rózsaszín, a ragyogó narancs, és a Mojito Madness fantázia nevű hűvösebb szín. A pasztell árnyalatú kollekció júniustól kerül az üzletekbe, de az ulta.com-on is meg lehet vásárolni 1750 forintért.

Gyűjtésünk legdrágább lakkját 3940 forintért árulja a Thakoonnal együttműködő Nars Cosmetics. A kollaboráció tartalmazza a Thakoon 2012-es tavaszi showján látott színeket, melyet a piacon kapható indiai fűszerek inspiráltak. Ennek megfelelően a pink, a lila, a napsárga, a halványkék, világos kék és a tüzes narancs dominálnak a két cég közös munkájában. Minden színből lehet rendelni a Narscosmetics.com-ról.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek