Két hét alatt elvitte a ritka tüdőrák, ez volt a betegség egyetlen figyelmeztető tünete

GettyImages-1264092805

A 24 éves Meadhbh Cameron nem sokkal halála előtt ment hozzá férjéhez, aki most mások figyelmét is próbálja felhívni a tüntetre, ami a betegséget elsőként jelezte.

A mentősként dolgozó nő egy éjszaki ügyelet során jött rá, hogy valami nincs rendben. Négy héttel később aztán kiderült, 4. stúdiumú kissejtes tüdőrákban szenved, ami arról ismert, hogy rendkívül agresszíven és gyorsan terjedve más szerveket is megtámad. Meadhbh hamarosan, férje 27. születésnapjának másnapján vesztette életét.

Ez volt a tüdőrák egyetlen figyelmeztető tünete

A férj szerint a betegség első jele az volt, hogy felesége munka közben vért köhögött fel. „Az időszakos éjszakai köhögést leszámítva semmilyen egyéb tünete nem volt. De amikor megvizsgálták, a röntgenfelvétel »árnyékot« mutatott a bal tüdején” – idézte fel Lee, akit teljesen váratlanul ért a diagnózis, hiszen felesége soha nem dohányzott és a köhögés előttig teljesen egészséges volt.

Meadhbh háromalkalmas kemoterápiában részesült, de a kezelés mellékhatásaként neutropénia jelentkezett, melynek következtében kritikusan alacsony szintre csökkent a vérében a neutrofileknek nevezett fehérvérsejtek száma (ez jelentősen megnöveli az életveszélyes fertőzések kockázatát).

A rák ezután a csontjaira és a nyirokcsomójára is átterjedt, majd elkezdte összenyomni a fiatal nő gerincvelőjét. Amikor utoljára magához tért, még eldúdolta férjének a „Boldog születésnapot” dalt. Ekkor már olyan állapotban volt, hogy az orvosok nem tudtak segíteni rajta.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra