Gyorstippek a vasárnap esti szexhez

GettyImages-167155372

Nyilván a szexet többnyire mindenki élvezni akarja, és nem azon feszengeni, hogy hogyan legyen jobb, izgalmasabb, vagy csak kevésbé megszokott.

Egy dolog biztos: a történethez két ember kell, és ha éppen nem akarsz partnert váltani, az alábbi tippek valamivel izgalmasabbá tehetik az összebújást. 

A Women's Health tehát megkereste Dr. Dany Cordeau szexkutatót, hogy neked már ne kelljen súlyos pénzeket kifizetni a szakembereknek. 

Több mint valószínű, hogy ezeket a tippeket már ismerted korábban is, de biztos lehetsz benne, hogy ha feleleveníted a tudásodat, összejöhet néhány spontán szerelmeskedés. 

1. Vond be a fejet!

A pénisz fején vagy a makkban lényegesen több ideg van, mint a száron, ezért ne fukarkodj a figyelemmel. Ezt úgy kell elképzelni, mint a csiklót, bár közel sem olyan érzékeny.

Miután bekented az ujjaidat egy kis síkosítóval, zárd őket O alakúra, és csúsztasd a makk fölé, majd majd lassan végezz vele kis mozgásokat fel és le, így a fityma folyamatosan ingerli a makkot. Ha orális szexre kerül a sor, a nyelveddel izgasd, és enyhén szívd is meg, így gyorsan eksztázisba kerül majd partnered.

2. Próbáljatok ki új pózokat!

Ha hosszú távú kapcsolatban élsz, kulcsfontosságú az újdonságok bevezetése, ha nem szeretnéd, hogy a szex csak a „maszatolásról” szóljon, szóval  érdemes megpróbálni visszahozni ugyanazt az izgalmat, mint amikor először találkoztatok.

Az egyik módja annak, hogy jobban érezd magad az ágyban, ha tudod, hogy mely pozíciók jönnek be neked a legjobban, és melyeket szereti ő, de ha nem akarod, hogy annyira gépies vagy megszokott legyen az aktus, használd a fantáziád, inspirálódj a neten, vagy akár üsd fel a Káma Szutrát, hogy kicsit megfűszerezd a szerelmeskedést!

3. Próbáltad már a mellbimbókat?

A helyzet az, hogy a férfiaknak is van mellbimbójuk – hiába, mindig van új a nap alatt –, és állítólag az övék is ugyanolyan érzékeny, mint a nőké. Egy, a Cortex folyóiratban publikált tanulmány szerint az egyik legizgatóbb dolog, ha megcsíped a párod mellbimbóját.  

Carol Queen szexológus azt javasolja, hogy szívd meg a mellbimbóját, miközben kézzel simogatod a péniszét. A két erogén zóna izgatása ugyanabban az időben nagyon kellemes lehet – magyarázta. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra