18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szex és kánikula: 40 fok fölött is helye van az élvezetnek

GettyImages-184852533

Ha egy helyben ülsz, akkor is folyik rólad az izzadság: mégis, a nyári kánikulában is előfordulhat ugyanakkor, hogy nem tudsz, de nem is akarsz ellenállni a vágynak. Vannak veszélyei is, ha ilyenkor szeretkezel, de nem kell lemondani a gyönyörről: vannak módszerek, melyekkel bizony nem azért lesz forró az ágy, mert kinn tombol a hőség!

A forró éjszakák mostanában önmaguktól is adottak, de ezt nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a szexuális élvezetekről. Lehet, hogy kánikulában tervezettebben kell viselkednetek azért, hogy az aktus mindkét fél számára kellemes legyen, de amit ajánlunk, az közel sem teszi tönkre a gyönyört. Sőt: vihet egy kis csavart szexuális életedbe, annak pedig, amit a meleg miatt kipróbáltál, később is lehet helye a hálószobádban!

Nyáron mindennél fontosabb a hidratálás

Egyébként is érdemes jóval több vizet innod ilyenkor, mint a hűvösebb évszakokban, de főként akkor, ha bármilyen mozgást végzel – és a szex bizony egyfajta edzés is egyben. Mindenképp igyatok együttlét előtt: az bizony lankasztó, ha valaki rosszul lesz az izgalmak kellős közepén.

A nedves környezet is segíthet átvészelni a forró perceket: ha eddig még nem próbáltátok ki a szexet a zuhany alatt, a mostani tökéletes időpont lehet,

de egyéb módszerekkel is játékba hozhatod a vizet. Ha valamikor, akkor most aztán jóleshet egy kis hűsölés, elő tehát a jégkockákkal, bátran használd azokat partnered testén – vagy éppen a sajátodon.

Nyáron a jégkocka is új szerepet kaphat, ha szexről van szó
Nyáron a jégkocka is új szerepet kaphat, ha szexről van szóedfuentesg / Getty Images Hungary

A hűvös fuvallatok segítenek beindítani a szexet

Ha van ventilátorod, vagy akár légtisztítód, érdemes azt bekapcsolni, amikor felforrósodik a hangulat. Így kicsit kevésbé akadályoz majd a forróság. Érdemes lehet lecserélni az ágyat is egy alternatív helyszínre, például hidegburkolattal borított helyiségre, mint amilyen a fürdőszobád vagy a konyhád lehet. Vannak, akik egyenesen azt tanácsolják, bátran nyisd magatokra a mélyhűtő ajtaját – az onnan kiáramló jeges levegő segíthet átlendülni azon a ponton, amikor a közelség már-már túl soknak tűnik. Az igazán kalandvágyók menekülhetnek autójukba is: ha otthon nincs is légkondi, négykerekűdben jó eséllyel van. Ha némi voyeurizmus is van a véretekben, ez izgalmas megoldás lehet.

Szex órára időzítve?

Ha a fentiek közül egyik sem a kenyered, érdemes egy kicsit sutba dobni a spontaneitást. Válasszatok ki egy olyan időpontot, amikor már elviselhető a lakás klímája, és megbeszélést követően akkorra időzítsétek a szexet! Vannak, akiknek ez nyomást jelent, de felfoghatod az egészet izgalmas kalandként.

Pontosan tudod, mikor közeledik a másik – az előjáték pedig akár órákon át is tarthat.

Valószínű, hogy a forróságban eleve kevesebb ruhát viseltek, ennek pedig egészen szexi következményei is lehetnek. A szexet jóval megelőző intim érintések beindítanak mindenkit.

Alternatív helyszínekkel is próbálkozhattok
Alternatív helyszínekkel is próbálkozhattokCasarsa / Getty Images Hungary

Fagyassz, de ne a hangulaton!

Ha szerettek játékszereket is bevonni, érdemes azokat egy kis időre a hűtőbe tenni együttlét előtt. Mehet a frigóba a síkosító vagy a dildó, a vibrátor is: mindössze arra kell figyelni, hogy mielőtt kivennétek azt, ellenőrizzétek, megfelelő-e a hőmérséklete. Senki sem szeretne fagyási sérülést szerezni a kánikulában, így elővigyázatosan kell eljárni ezekkel az eszközökkel is.

És a póz sem mindegy

Itt az ideje a misszionárius póz helyett valami mást választani. A kutyapóz vagy az állva történő szeretkezés ugyanúgy jó megoldás lehet, mint a kanálpóz, de az orális szex is jóval kisebb testfelület érintésével jár. Ha még ez is túlzottan soknak tűnik, maszturbáljatok együtt! Ez persze kevesebb érintéssel jár – de kevesebb izzadással is.

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra