Galéria: Hat világsztár, akinek soha nem lett volna szabad plasztikai sebészhez mennie

GettyImages-1235238241
Olvasási idő kb. 1 perc

Talán mindannyian emlékszünk még azokra a csodálatos kétezres évekre, amikor a sztárok úgy jártak plasztikai sebészhez, mint más a sarki közértbe. Hiába, lehet, hogy a sztárok szépek, sikeresek, gazdagok, de az idő az ő fejük felett is elszáll. Még akkor is, ha olykor ezt elég nehéz belátni.

Mindez onnan jutott eszünkbe, hogy Linda Evangelista, a kilencvenes évek ünnepelt szupermodellje is pórul járt. Az egykor sugárzó szépség 2015 és 2016 között többször részt vett egy olyan beavatkozáson, ami elvileg fogyáshoz kellett volna, hogy segítse, a szépészet fegyvere azonban visszájára sült el. A sztárnál paradox zsírhiperplázia alakult ki, azaz nemhogy fogyott, sokkal inkább súlygyarapodást detektált a mérleg kijelzőjén. Ez a magyarázat arra, miért nem mutatkozott a nyilvánosság előtt évekig. A történetét a múlt héten mesélte el, ezzel egy időben be is nyújtotta 50 millió dolláros keresetét a bíróságra a készülék forgalmazójának – derült ki a Reuters közléséből.

A problémájával nincs egyedül. Más sztárok máshogy szenvedték meg a szépségipar művi beavatkozásait. Elrettentésként készítettünk egy gyűjtést azokról a sztárokról, akik szinte a felismerhetetlenségig plasztikáztatták magukat – természetesen csak a nosztalgia kedvéért. Ha nem ismernéd fel a képen szereplőket, ne aggódj, segítünk!

(A válogatást készítette, a cikk címét adta, a képekhez tartozó kommentárokat írta Ágoston Zoltán.)

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek