Kipróbáltuk: ez tényleg csökkenti a hajhullást

GettyImages-1345475766

A hajhullás a társadalom felét érinti, és nem csak a férfiakat. Egészségügyi probléma is állhat a hátterében, ezért érdemes utánajárni az okainak. Számos termék ígér gyors és látványos eredményt a megállításában, ez a teszt saját tapasztalatokkal segíthet a választásban.

Sajnos soha nem büszkélkedhettem gyönyörű dús hajkoronával, de megpróbáltam kihozni a legtöbbet a helyzetből, és a lehetőségekhez képest meg voltam elégedve az eredménnyel. Na jó, mondjuk úgy, hogy elfogadtam az adottságaimat. Aztán amikor babát vártam, nagy örömömre ez a hajam állapotát is felturbózta, majd megszületett a gyerkőc, és mire egyéves lett, kihullott a hajam is. Persze nem mind, de kevesebb lett, mint terhesség előtt, az biztos. Aztán a szülések számával egyre csökkent a hajmennyiségem, és elérkezett az a pont, amikor már úgy érzem, tenni kell valamit. A hajhullásnak, ritkulásnak számos oka lehet, aminek utána kell járni, és a feltárt okokat kezelni, de ezzel együtt a gyors és hatásos tüneti kezelés nemcsak esztétikailag, lelkileg is jó hatással van ránk.

Új technológiával a hajhullás ellen

Alkalmam nyílt kipróbálni a Labo Suisse által kifejlesztett Crescina termékcsalád egy tagját, amely azt ígéri, hogy aktiválja a még életképes hajhagymák újranövekedését, és sikeresen megállítja a hajhullást is. Magyarországon még csak pár hónapja jelent meg, így nagy öröm, hogy az elsők között tesztelhetem, miként is működik ez az új szabadalmaztatott technológia.

Íme a teszt alanya, lássuk, hogyan hat hajhullás ellen
Íme a teszt alanya, lássuk, hogyan hat hajhullás ellenJakab Viktória

A csomagban található tájékoztatóból nemcsak a használathoz kapunk segítséget, de tartalmaz egy laikusok számára is jól érthető leírást, amiből megtudhatjuk, hogyan is hat tulajdonképpen. Lényegében szabadalmaztatott hatóanyagaival felrázza a még életképes, csak épp lustálkodó hajhagymáinkat és támogatja az épp aktívan működőket, hogy ne váljanak le túl korán a hajszálak. Ami még különleges, hogy

nemcsak a szőrtüszőkön keresztül jut be, hanem a teljes bőrfelületen keresztül felszívódik, így könnyebben és nagyobb koncentrációban el tudja érni a hajhagymákat.

Természetesen a labosuisse.hu oldalon is elérhető minden információ, és videókat is megnézhetünk a használatáról, de még az esetleg felmerülő kérdésekre is választ kaphatunk. Többek között arra is, hogy kell-e hajat mosni minden használat előtt, és be lehet-e festeni a hajunkat a kezelés alatt.

Egyszerű a használata

Az adagolás nem okozhat gondot, mert külön ampullákba van csomagolva minden adag. Egy egyszerű mozdulattal leemeljük a tetejét a hozzá csomagolt ampullatörő segítségével, ráhúzzuk az adagolófejet, és kész is. Első ránézésre nagyon kevésnek tűnik a folyadék, de az adagolófej finom összenyomásával pontosan tudjuk irányítani, hogy melyik területre mennyit szeretnénk csepegtetni, nem zúdul ránk egyszerre az egész, így mindenhova épp annyi jut, amennyi szükséges.

Egy adag használatra kész
Egy adag használatra készJakab Viktória

Első tapasztalatok

Én esténként, lefekvés előtt szoktam használni, jól belemasszírozva a fejbőrbe, de igazság szerint nagyon jól felszívódik, szóval az sem okoz gondot, ha napközben jut rá időnk, mert nem marad utána sokáig nedves a hajunk. Amit azonnal tapasztaltam, hogy mindenhol bizsergett a bőröm, ahol használtam a készítményt, így azt gondolom a vérkeringést biztosan serkentette, ami már önmagában is jót tesz. Próbáltam már néhány hajhullás elleni csodaszert, de ezt még egynél sem vettem észre. 

A teszt eredménye

Az első havi adag végéhez közeledve természetesen hajnövekedésről még nem tudok beszámolni, mert két hónap után várható igazi eredmény, ahogy ezt a tájékoztatóban olvastam, így türelmetlenül ugyan, de várok. A hajhullásom viszont egyértelműen csökkent. Félrevezető lehet egy-egy hajmosás után az összegyűlt hajszálkupac, mert nyilván hosszabb haj esetén még akkor is többnek tűnik, ha darabszámra nem sok, de ha összevetem az egy hónappal ezelőtti és mostani mennyiséget, akkor jól látszik a különbség. Így saját tapasztalat alapján, ami alátámasztja a cég tesztjeit is, bátran ajánlom, mert tényleg látványos eredményt produkál. És amíg ez az eredmény látható is lesz, kitartást minden sorstársnak! 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra