8 éve voltak barátnők, amikor kiderült, hogy valójában testvérek

Julia Tinetti és Cassandra Madison 2013-ban ismerkedtek meg egy munkahelyi ügy kapcsán. Olyan gyorsan összebarátkoztak, hogy azzal viccelődtek, testvérek. Amire persze nem volt lehetőség, hiszen más és más családokból származtak. Vagy mégsem?

Ahogy egyre inkább megismerték egymást, a két lány szoros barátságot kötött. Már nyolc éve voltak egymás legfőbb támaszai, amikor egy elírás miatt elkezdtek nyomozni eredeti családjuk iránt. Mindkét lányt a Dominikai Köztársaságból fogadták örökbe, ez egy közös pont volt életükben. Emellett kiderült, hogy nevelőcsaládjaik 20 percnyi távolságra éltek egymástól Connecticutban. Még ekkor sem kezdtek gyanakodni, de azért a biztonság kedvéért mindketten kértek egy DNS-tesztet. 

Utólag már könnyű lenne azt mondani, hogy a két lány gyanakodhatott volna a vérségi kapcsolatra. Ám kinek jutott volna eszébe? Igaz, hogy mindketten feltűnő személyiségek és szeretik a tetoválást, és kinézetük is kevéssé tér el a másikétól. Ám amikor először összehasonlították a születési anyakönyvi kivonataikat, azok különböző születési helyeket és biológiai családokat mutattak. Egyértelműnek látszott, hogy a sok hasonlóság ellenére a két lányt egyszerűen a véletlen sorolta Connecticutba.

Összecserélt adatok

Talán sosem derült volna ki az igazság, ha Julia Tinettinek nem lett volna egy szintén a Dominikai Köztársaságból örökbe fogadott barátja. Ez a barát aktívan kutatott biológiai szülei és származása után, eközben pedig kiderült, hogy papírjaival valami nem stimmel. Mivel Juliával ugyanazon a napon születtek, ezért arra gyanakodtak, hogy a hatóságok annak idején összecserélhették az anyakönyvi kivonataikat. És lám, amint Julia ennek a barátjának a papírjait tartotta a kezében, kiderült, hogy biológiai családja megegyezik Madisonéval. 

Elveszett és megtalált család

Madison eddigre már megtalálta biológiai családját a Dominikai Köztársaságban. Felvette a kapcsolatot az apjával, és megtudta, hogy édesanyja négy évvel korábban meghalt. Találkozott bátyjával és hat fiatalabb testvérével is. Így amikor meglátta a barátja örökbefogadási információit, felhívta a biológiai apját, hogy megkérdezze, adott-e örökbe rajta kívül másik gyereket. Az apa bevallotta, hogy igen, körülbelül egy évvel Madison elhelyezése után egy másik kislányát is az állam gondjaira bízta. Ekkor már csak egy DNS-tesztre volt szükség, ami egyértelműen bebizonyította, hogy a két barátnő nővér és húga. 

Megtanultak hallgatni a megérzéseikre

Ez végképp megerősítette kapcsolatukat. Madison ráadásul segített testvérének megismerkedni biológiai apjával és a többi testvérrel. Tavasszal a két lány azt tervezi, elutaznak szülőföldjükre, hogy apjuk oly sok év után először viszontlássa mindkét lányát. Addig pedig megpróbálják feldolgozni, hogy az életük fenekestül felfordult. Hiába örömteli a hír, alaposan megviseli mindkettejüket, hogy újra kell gondolniuk az identitásukat. A megérzéseikre is jobban ügyelnek ezentúl. 

Testvérek, akik 17 év után találtak egymásra

Hasonló a története Ashley Thomasnak és Latoya Wimberlynek is. A két lány először 2004-ben találkozott még tinédzserként egy születésnapi bulin Philadelphiában. Azonnal megtalálták a közös hangot, legjobb barátnők lettek, és csak 17 év után derült ki, hogy a sok hasonlóságnak genetikai okai vannak. Gyerekként ugyanolyan hézagok voltak az elülső fogaik között, magas arccsontjuk és arcszínük, még lábméretük is megegyezik. A zenétől a divatig sok közös érdeklődési körük volt, és egy alkalommal testvérekkel randevúztak.

Így állt össze a teljes kép

Az igazságra akkor derült fény, amikor a 29 éves Latoya Wimberly partit rendezett, hogy megünnepelje eljegyzését. Ashley Thomas megosztott pár fényképet a Facebookon a buliról, és némelyik fotón Latoya apja, Kenneth Wimberly is szerepelt. Miközben a fényképeket nézegette az interneten, Ashley édesanyjának egyik barátja meglátta Kennethet, és rájött, hogy ismeri őt. Nagyon hamar kiderült, hogy Kenneth és a legjobb barátnő, Ashley anyja egykor egy párt alkottak. A két barátnő azonnal DNS-tesztet csináltatott, ami egyértelműen kimutatta, hogy féltestvérek. Mindannyiuknak meg kell még szokni ezt az új helyzetet. Wimberly úgy nyilatkozott, örül, hogy testvéri kapcsolatuk hivatalossá vált, de bűntudatot is érez, amiért Kenneth jobban részt vett apaként az ő az életében, mint Ashley-ében.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra