Hírességek, akik karrierjük helyett a családjukat választották

GettyImages-1392221599

Sandra Bullock a napokban jelentette be, most egy ideig inkább csak otthon lesz megtalálható a családja körében. Szeretne több időt tölteni gyermekeivel, emiatt a színészkedést parkolópályára teszi. A fényes karrier csúcsán is lehetséges nemet mondani, és az emberi léptékű, intimebb, családi életet választani. Erre szedtünk össze néhány példát.

Ha egy hollywoodi sztár hátrahagyja a nehezen megszerzett pozícióját a filmszakmában azért, hogy gyerekeivel foglalkozhasson, abból azt az üzenetet olvassuk ki, hogy a „normális” életünkért mégiscsak hálásak lehetünk.

A listánkban szereplő néhány híresség vállalta a karrier szüneteltetésének kockázatát, páran pedig már le is mondtak a visszatérésről. Róluk már csak magánéleti pletykákat olvashatunk, mert életüket még így is átjárja a sztárság ragyogása.

Demi Moore és Bruce Willis

Melyik film ugrik be a színésznő hallatán? Ha jól sejtjük, a többségnek a Ghost jutott eszébe. De nemrégiben a G.I. Jane is téma volt, és ne felejtsük a '93-as Tisztességtelen ajánlat című filmdrámát, amelyben Robert Redford mellett vált „A” listás sztárrá Demi Moore. Az évtized egyik legismertebb filmszínésze lett, közben összeházasodott a karrierjében szintén csúcson lévő, ma már inkább csak betegségéről híres Bruce Willisszel, akivel hosszú ideig álompárt alakítottak.

Bruce Willis, Demi Moore és lányuk, Rumer Willis New Yorkban, 1989. március 20.
Bruce Willis, Demi Moore és lányuk, Rumer Willis New Yorkban, 1989. március 20.Ron Galella / Getty Images Hungary

Harmadik gyermekük születése után azonban hosszabb szünetre szánták el magukat, egy idahói kisvárosba költöztek, hogy a családjukra koncentráljanak. Később mindketten visszatértek a rivaldafénybe, ahogy gyermekeik idősebbek lettek, de elvitathatatlan, hogy a karrierjük csúcsán húzták be a kéziféket.

Julia Roberts

Ugyanezt a forgatókönyvet követte Julia Roberts is, harmadik gyermeke születése után akkori férjével, Danny Moderrel, otthagyta a hollywoodi életet, hogy Új-Mexikóba költözzön, és a rivaldafénytől távol élje családi életét. 

Szerepeit 2002 óta nagyon alaposan megválogatja, mint nyilatkozta: „Boldog vagyok otthon, és teljes életet élek. Ahhoz, hogy kimozduljak és elmeséljek egy történetet, annak olyannak kell lennie, aminek igazán át tudom magam adni.”

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

freddie-prinze-jr-és-sarah-michelle-gellar-3

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. is nagy sztárok voltak a '90-es évek végén és a 2000-es évek elején. A Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán találkoztak, majd együtt játszottak a Scooby-Doo-filmekben. Gyermekeik születése óta Sarah visszavett a filmes és tévés szerepekből, Freddie pedig 2008 óta nem szerepelt a vásznon. „Imádok főállású apa lenni. Nem tudnám magam kivonni a családi életből, gyakorlatilag visszavonultam” – mondta.

Cameron Diaz

Cameron Diaz egy nála hét évvel fiatalabb férfi mellett kötelezte el magát: 2015-ben hozzáment a Good Charlotte együttes gitárosához, Benji Maddenhez
Cameron Diaz egy nála hét évvel fiatalabb férfi mellett kötelezte el magát: 2015-ben hozzáment a Good Charlotte együttes gitárosához, Benji MaddenhezDonato Sardella / Getty Images Hungary

Hallottál mostanában Cameron Diaz filmjeiről? Mi sem igen, ennek oka van: utolsó filmje, az Annie után, 2015-ben Cameron Diaz hozzáment Benji Madden zenészhez, és azóta visszavonultan él. Két éve született, béranya közbenjárásával, Raddix nevű lányuk, azóta elmondása szerint el sem tudja képzelni, hogy anyaként visszatérjen a filmezés világába. Pedig Diaz igazi sztár volt, a második színésznő a világon Julia Roberts után, aki 20 millió dollárt kapott egy szerepért.

Lisa Bonet

Lisa Bonet exférjei (Jason Momoa és Lenny Kravitz) és lánya, Zoé Kravitz társaságában, 2010
Lisa Bonet exférjei (Jason Momoa és Lenny Kravitz) és lánya, Zoé Kravitz társaságában, 2010Alexandra Wyman / Getty Images Hungary

A hazai közönség inkább feleségként és anyaként ismeri Lisa Bonet-t, pedig színészi karrierjét a The Cosby Show szitkom indította be. Lenny Kravitz zenésszel kötött házassága és kislánya 1988-as születése arra késztette, hogy szüneteltesse karrierjét.

2007-ben, Jason Momoával (akitől két gyermeke született) lépett házasságra, ezután döntött úgy, hogy teljesen visszavonul. Azóta férje és lánya szerepei révén láthatjuk őt a vörös szőnyeges rendezvényeken.

Blake Lively

Blake Lively közös gyerekeikkel Ryan Reynolds Hollywood Walk of Fame csillagavatási ünnepségén, 2016. december 15-én, Los Angeles, Kalifornia
Blake Lively közös gyerekeikkel Ryan Reynolds Hollywood Walk of Fame csillagavatási ünnepségén, 2016. december 15-én, Los Angeles, KaliforniaHahn Lionel/ABACA USA / Northfoto

Blake Lively számára a család a minden. Így amikor a gyermekeiről van szó, bármit megtesz azért, hogy büszkék legyenek rá. Az „A” listás Ryan Reynoldsszal kötötte össze életét, a párnak három közös lánya van, a hétéves James, az ötéves Inez és a kétéves Betty. A Forbesnak nemrégiben adott interjújában Lively arról beszélt, hogy az anyasággal kapcsolatos tapasztalatai hogyan hatottak önképére és karrierjére.

„A gyerekvállalás óta sokkal jobban érzem magam a bőrömben” – mondta a most 34 éves sztár a kiadványnak. „Soha nem éreztem ennyire önazonosnak magam, ennyire magabiztosnak. Jobban érzem magam a testemben – nem azt mondom, hogy nincs egy rakás bizonytalanság, ami naponta milliószor rám tör, de hihetetlenül megnyugodtam.” Ez a magabiztosság sugárzik személyes stílusában és munkájával kapcsolatos döntéseiben.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra