Naomi Campbell anyukaként is a csúcson

Olvasási idő kb. 2 perc

Ma ér véget a Paris Fashion Week, ami több meglepetést is tartogatott. A kifutón ugyanis olyan szupermodellek is felbukkantak, akik már a 90-es években is űzték az ipart. Köztük az egyik legfényesebben ragyogó csillag is jelen volt, aki mára sem vesztett semmit a ragyogásából. Ő Naomi Campbell, aki 50 évesen lett anyuka.

2021. május közepén csapódott be a gólyahír, hogy Naomi Campbell 50 évesen anyuka lett. Erre nem számított a nagyközönség, amely sem aktív kapcsolatról nem tudott, sem a terhességről nem értesült. Így tudott különösen nagyot robbanni a bejelentés, hogy Naominak gyermeke van. A baba neme nem ismert, de a titokzatos fotó, amelyet az Instagramon posztolt, lányt sejtet. A kevés rendelkezésre álló információ miatt beindult az összeesküvés-elmélet-gyártás: örökbefogadott-e a pici, netán béranya szülte? A válaszok azóta is nyitottak, a lényegen azonban nem változtat, Campbell pár hónapja gyermeket nevel, de emiatt miatt nem fordított hátat a a karriernek.

A szülőség az alakján mit sem változtatott, anyukatestnek nyomát sem láttuk, amikor a ma záródó Paris Fashion Weeken több ízben is felbukkant. A legizgalmasabb szereplése kétségtelenül a Balmain divatház 25 éves évfordulója apropóján rendezett gála volt.

GettyImages-1235589684
Victor Boyko / Getty Images Hungary

A show második részében a ház korábbi ikonikus modelljei a Balmain ikonikus ruháit viselték. Magára öltött ebben a szellemiségben egy-egy darabot Carla Bruni, aki mielőtt Nicholas Sarkozy felesége lett volna, modellkedéssel kereste a kenyerét, de feltűnt a kifutón Milla Jovovich és persze Naomi Campbell is.

GettyImages-1343922181
Dominique Charriau / Getty Images Hungary

A szupermodellnek feltettük a kérdéseinket az örök fiatalság titkáról. Lapzártánking nem válaszolt, amint közkinccsé teszi, cikkünk frissül. Addig hagyjuk Beyoncét kibontakozni, aki hangüzenetben méltatta a divatház nagyszerűségét.

  

Szerinted jól néz ki Naomi 50 felett?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek