Ettől az igazán izgalmas mozgásformától nem csak csinosabb leszel, a kisbabád is elalszik

DSC 1996
Olvasási idő kb. 2 perc

Hagyományőrző rendezvénynek ad otthont a Városliget június 8-án. Az ingyenes programon együtt táncolhatnak a szülők hordozott babájukkal.

Immár 11 éve, hogy a Maminbaba csapata és a latin táncokat kedvelő családok benépesítik Budapest egyik legnagyobb közparkját. A Városligetbe ilyenkor az ország minden pontjáról érkeznek a családok.

Idén is megszervezi a Maminbaba csapata a Maminbaba Városligeti Bulit. A Széchenyi-fürdő melletti területen június 8-án, délelőttre várják a mozogni vágyó családokat. 

Együtt táncolnak majd anyák és gyermekeik
Együtt táncolnak majd anyák és gyermekeikMaminbaba/Molnár Enikő

Anyák tánca a Városligetben

A kisbabás anyukák egyik legkedveltebb szabadtéri programja a Maminbaba éves rendezvénye, ahol a babahordozásé és a táncé a főszerep. A rendezvény szervezője, Molnár Enikő elmondta, hogy a Maminbaba - Hordozós latin fitness egy latin tánc alapú csinosító mozgásforma, amit az ország számos településen elérhetnek az anyukák.

Maminbabázni ráadásul nem csak évi egy alkalommal lehetséges, országszerte várják a kisbabás családokat rendszeres óráikon is a tánctanárok. A közös mozgás során azért sem kell aggódni, mi lesz a babával, hiszen a csöppségek megfelelő kialakítású hordozóeszközökben pihenhetnek, alhatnak, vagy élvezhetik a tánc adta örömöt. A biztonságról és a kényelemről az ingyenesen kölcsönözhető, anatómiailag is biztonságos babahordozók és a szakmailag felkészült segítők gondoskodnak, akik segítenek felvenni a babákat. 

A szervezők várják a kismamákat is, a mozgásforma a várandósság ideje alatt is biztonságosan kipróbálható.

A tapasztalatok szerint a babák is élvezik a közös táncot, babahordozókban vagy pocakban ringatóznak a legkedveltebb slágerekre, míg anyukájuk csinosodik és feltöltődik.

Ingyenes edzéssel várják az anyákat és a babákat

A Városligetbe az elmúlt évekhez hasonlóan 2024. június 8-án is az ország minden pontjáról várják a családokat. A rendezvény fő eseménye az egyórás szabadtéri, latinos fitnesz, 10:30-kor kezdődik.

Ezt megelőzően az érdeklődők különféle babahordozókat próbálhatnak, amiket a tánchoz díjmentesen kikölcsönözhetnek. De nem csak az édesanyákat, az apukákat, nagyszülőket, nagyobb gyermekeket és minden családtagot szívesen látnak, ők is beállhatnak a táncoló tömegbe.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek