Nincs több elveszett játékmackó a repülőn

A nagyobb légitársaságoknál számos szórakoztató program közül választhatnak a gyerekek repülés közben. Van, ahol bűvészmutatványokat tanulhatnak, másutt emlékfotót adnak a repülésről.

A kisgyerekkel való repülés nagy odafigyelést igényel, hiszen az ezzel járó sok hercehurca még a legtürelmesebb gyerek energiatartalékait is felemésztheti. Ezért a légitársaságok számos programmal próbálják lekötni a gyerekek figyelmét a várakozás és utazás közben.

Nincs többé maci-katasztrófa

Az Air France-nál a 3 és 8 év közötti gyermekek a hosszú távú járatokon szórakoztató csomagot kapnak, amiben többek között rajzfüzet és színes ceruza is van, és az alkotásokat egy applikáció segítségével 3D-ben is életre kelthetik. Azok a gyerekek pedig, akik szívesen repülnek a varázslatok világába, különböző bűvészmutatványokat tanulhatnak a repülőútjuk alatt.

Színező kislány a repülőn
Shutterstock

A kedvenc plüssök elvesztésének megelőzésére a légitársaság bevezette a „My Teddy” címkét, melyre a szülő felírhatja a tulajdonos nevét, elérhetőségeit, a járatszámot és egy gumiszalaggal a játékhoz erősítheti. Így, ha el is keveredik a szeretett állatka, könnyű újra egyesíteni őt a tulajdonosával.

Emlék a repülésről

A fiatal utazók az Emirates járatain is kitüntetett figyelemben részesülnek. A Lonely Planet Kids szakértőivel közösen létrehozott gyerekcsomagjukat a fedélzeten lehet elérni. A csomag többek között egy kis hűtőtáskából, ismeretterjesztő könyvekből, kreatív kézműves készletből áll, és egy utazási naplót is tartalmaz.

Repülés közben a gyerekek több mint 100 szórakoztató fedélzeti program és számos mese közül választhatnak. A különleges pillanatokat pedig megörökíthetik a fedélzeti kamerával, és bekeretezve hazavihetik emlékbe.

Babaolaj és melltartóbetét a Lufthansánál

A Lufthansával először repülő gyerekek repülési naplót kapnak ajándékba, hogy ebben vezessék az utazásaikat, és ha a napló betelt, beválthatják egy oklevélre. A légiutas-kísérők a társaság összes járatán színezőkkel, kirakókkal és más játékokkal várják a gyerekeket a fedélzeten.

A Németországból induló hosszabb utakon az első és üzleti osztályon utazó gyerekek kis csomagot kapnak, amiben plüssállat, színező, édesség, fogkefe, fogkrém és ajakápoló is van. Szintén a Németországból induló, de Európán belüli járatokon a kisbabával utazókat külön ajándékkal várják, többek között nedves törlőkendővel, cumival, babaolajjal és melltartóbetéttel.

Oszd meg másokkal is!
Mustra