Celofánba csomagolt bébi a karácsonyfa alatt

Az Anne Geddes rajongók nem fognak csalódni a most megjelent Karácsony öröme című könyvben, amelyben a karácsonyi dalok és versek mellett tündibündi kisbabákat nézegethetnek: felhőn ücsörgő duci bébi angyalszárnyakkal, piros celofánba csomagolt alvó baba és egyéb cuki képek.


Az ünnepi könyvben található aranyszínű betűvel írt karácsonyi verseken az érzékeny lelkűek és a várandós kismamák talán még el is pityerednek. A könyvben két magyar vers is helyet kapott. Igaz, Suttog a fenyves című vers után a költő, Weöres Sándor neve lemaradt. Az utolsó oldalon egy angol nyelvű dal kottája olvasható, amelyet a muzikális anyukák akár el is énekelhetnek a karácsonyfa alatt. Én megkímélem a családomat ettől az élménytől.

Anne Geddes babaképeitől sokan hideglelést kapnak. Azt mondják, iszonyú giccses fotókat készít. Ebben van valami, de azért azt be kell látni, egyedülálló ötletei vannak. A karácsonyi aranygömbön hason alvó babától a vattapamacsokon hempergő vigyori mikulásbébin át a három apró vigyorgó rénszarvasig számos vicces és tüneményes képen mosolyoghatunk vagy facsarodhat el a szívünk lelkiállapottól függően. Talán én az érzékenyek csoportjába tartozom: kedvenc képem a piros-fehér csíkos karácsonyi cukorkákon alvó csecsemő piros celofánba csomagolva.

Karácsony öröme – Anne Geddes képeivel
Alexandra Kiadó
54 oldal, 2499 Ft
Oszd meg másokkal is!
Mustra