Újabb mese a Combinóról - Csukás felszáll

Mesevillamost indít a BKV a karácsony előtti napokban, erre az alkalomra a népszerű meseíró, Csukás István új mesével készül: az eddig annyi problémát okozó Combinók történetét ismerhetik meg a gyerekek a 4-6-os villamos vonalán a közel másfél órás úton.


A Mesevillamosnak berendezett Combinón Csukás István meséi elevenednek meg, az író Berecz Andrással együtt mesél, a mesehősökkel, Pom-Pommal, Gombóc Artúrral és a Legkisebb Ugrifülessel személyesen is találkozhatnak a gyerekek.

A villamos december 22-én, 23-án 10, 12, 14, 16 órakor, 24-én pedig 10 órakor indul a Moszkva térről. A Mesevillamosra korlátozott számban válthatók jegyek, amelyek ára két vonaljegy árával egyezik meg.

Csukás Istvánnal és mesehőseivel december 16-án is találkozhatnak az érdeklődők, ezen a napon a 10-17 óráig a Moszkva téren hallgathatnak meséket a gyerekek.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.