Mielőtt a hű de betegek ezek a japánok kezdetű mondat elhagyhatná bárki ajkait, leszögezzük: a kislány nem kóstolja meg a szakét. Az Akane Nikura névre hallgató, különleges szaglóérzékkel megáldott kismester szakébár tulajdonos anyukájának köszönhetően pontosan tudja, hogy mit kell nézni a tradicionális japán rizspálinkában, amikor azt a pohárba öntik, így ízlelés nélkül is el tudja dönteni, minőségi italról van-e szó. Olyannyira, hogy a Sake Service Institute of Japan tesztjén is átment.
A kislány iskola után édesanyja bárjában segít, és szakét ajánl a vendégeknek. Ha mindez nem lenne elég: Akane korábban már különleges főzőtehetségével is felhívta magára a figyelmet a távol-keleti országban. Nem meglepő, hogy úgy nyilatkozott, hogy amikor felnő, ő is szakébár-tulajdonos szeretne lenni.