Így még sosem láttad a magyar válogatottat: vagány fotókon Szoboszlaiék

GettyImages-2155183656
Olvasási idő kb. 2 perc

Holnap kezdődik a 2024-es foci-Eb Németországban: a magyar válogatott a csoportkörben Németország, Skócia és Svéjc ellen lép majd pályára. Készült egy portrésorozat is focistáinkról, amelyet érdemes végigkattintani!

A kontinensviadal első mérkőzése holnap este 9 órakor kezdődik, a házigazda németek a skótok ellen játszanak majd azon. Ezzel egy hónapnyi fociláz indulhat el, melyben sokan várnak hősies helytállást a hazai csapattól.

Minden hasonló kaliberű torna előtt készül az arra kijutott nemzeti tizenegyekről hivatalos fotósorozat, a magyar csapaté azonban különlegesen vagány lett. Ha megnyitod galériánkat, biztosan egyetértesz majd azzal, hogy igazán izgalmas képeken köszön be a foci-Eb-re a Szoboszlai Dominik csapatkapitány vezetésével pályára lépő magyar válogatott.

A lenti képre kattints, hogy megnézhesd a portrékat!

Okozott némi izgalmat az elmúlt napokban a tény, miszerint a csapatkapitány combját fájlalta a hétvégi, Izrael elleni felkészülési meccs alatt. Az Index cikke szerint már hétfő óta Németországban tartózkodó, ott nyilvános edzést is tartó válogatott kulcsembere arról számolt be, hogy nem sérült, így egészen biztosan pályára áll majd szombaton Svájc ellen.

Szoboszlai elmondása szerint egyelőre még nem ideges a csapat teljesítménye miatt.

"Addig menetelnék, ameddig csak lehetséges. Ki kell használni mindent, amiben jók vagyunk,

márpedig a csapategységre nem lehet panasz, többször bizonyítottuk már, hogy tudunk egymásért küzdeni.

A társaknak is elmondtam, hogy mindenki úgy menjen bele a tornába, hogy nincs veszítenivalónk. Ám ha a ránk jellemző hozzáállással játszunk az első perctől kezdve, akkor valami nagyszerűt vihetünk véghez" - fogalmazott.

Érdekesség, hogy a mindössze 23 éves sportoló lesz minden idők legfiatalabb csapatkapitánya az Eb-k történelmében, amiért Marco Rossinak is köszönetet mondott. Azt reméli, rengeteg magyar drukker előtt mutathatják majd meg, mire képesek tehetségük és kitartásuk révén. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek