Zséda, a Király testvérek, Dobrády Ákos, Kökény Attila és a Prédikátor egy új közös dalban

Lelegzo

Igazi „zenei oxigén”: hatalmas együttműködői gárdával alkotott Pajor Tamás év végi dalt „Szívbemarkoló, mégis reményt keltő líra egy nehéz időszakban” – így összegzi Pajor Tamás, művésznevén a Prédikátor legújabb, katartikus produkcióját, amely mellé a legnagyobb sztárok álltak.

Garantált a dallamtapadás: íme a „Lélegző”. A legendás dalszerző-előadót, egyben a meghatározó egykori Neurotic zenekar frontemberét 2019 óta Prédikátorként is ismerheti a hallgatóság: a Fonogram és Artisjus által díjazott, termékeny zenész ugyanis a könnyűzenében egyedülálló módon formálja transzcendens gondolatait leleményes mondatokká így tartva tükröt a közönségnek. Pajor Tamás ezúttal egy lélekemelő metaforával összegzi az évet, amely nemcsak utal sokunk „zivataros” időszakára, de egyfajta feloldást is kiolvashatunk soraiból: „A „Lélegző” egy dalba foglalt sóhajtás, egy égre néző vallomás, a bennünk élő gyermek hangja” – mondja az előadó.

A libabőrt előidéző szerzeményt kiválóan tolmácsolják olyan elismert előadók mint a Király testvérek, Zséda, Kökény Attila, Dobrády Ákos. A folyamatosan építkező, fülbemászó zenei alapért pedig Szentkirályi György felelt, akivel Tamás több projektjén is dolgozott már, hasonlóan ifj. Balogh Ferenchez, aki a felvétel produceri munkálatait jegyzi.

Oszd meg másokkal is!
Mustra