Melyik országban laknak a legtöbben?

GettyImages-547524186

Mióta az internet a mindennapjaink részévé vált, kinyílt számunkra a világ. De vajon elég-e ez ahhoz, hogy tudjuk, bolygónk országai közül melyikben laknak többen és melyikben kevesebben a többinél? Teszteld kvízünkkel!

Kvízünkben három-három ország közül kell majd kiválasztanod azt, amelyben a legtöbben laknak. Lássuk, tízből hányra sikerül helyesen válaszolnod.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0-4 pont: Tedd a szívedre a kezed, és valld be, hogy téged már a középiskolában sem érdekelt a földrajz, így gondot se fordítottál arra, hogy megismerd például azt, hogy mely országokban hányan laknak.

5-7 pont: Nem is olyan rossz ez az eredmény, de azért akad még némi hiányosság. Talán túl becsapósak voltak a kérdéseink? Sebaj, legközelebb még jobban sikerül!

8-10 pont: Fantasztikus eredmény, téged aztán nem lehet zavarba hozni, ha a világ országairól van szó. De vajon más földrajzi tesztekkel is ilyen jó eredményt érsz el? Lássuk, felismered-e az országokat a szomszédai alapján!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek