Felismered a városokat felülnézetből?

GettyImages-1202506609

Ha te is megannyi helyen jártál már a világban, akkor álmodból felébresztve is tudod, melyik város hogy néz ki. De vajon felülnézetből is ráismernél-e a híres nagyokra?

Tíz kérdés erejéig most próbára teheted a tudásod. Már mutatjuk is a képeket.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4 pont: Sajnos ez most nem sikerült túl jól, de ha ezen változtatni szeretnél, csak csapd fel az internetet, ahol milliónyi képet találsz a világ városairól. Akár felülnézetből is.

5–7 pont: Nem is olyan rossz! Talán csak azoknál a kérdéseknél hibáztál, amelyekben olyan városokra kérdeztünk rá, ahol még nem jártál.

8–10 pont: Ez igen, téged aztán azzal sem lehet zavarba hozni, ha felülnézetből mutatjuk a képeket! Le a kalappal, igazi nagyvárosi szakértő vagy!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra