Ilyen időjárás lesz a tűzijáték alatt: ez a friss előrejelzés

GettyImages-484650860

Az elmúlt napok hol viharosan esős, hol meleg napjai után nem véletlenül vagyunk kíváncsiak az előrejelzésre: vajon elmossa az eső a látványosságot?

Az idei nyár meglehetősen kétarcúra sikeredett: volt benne hatalmas vihar, özönvízszerű eső, de augusztus 20-án szerencsére egyiktől sem kell tartanunk, ám ez nem azt jelenti, hogy mindentől megkímél bennünket az időjárás.

A ma esti tűzijáték sokak számára a nyarat lezáró, látványos buli: nemcsak budapestiek tekintik meg Pest és Buda utcáin ácsorogva, hanem sokan messziről utaznak fel miatta a fővárosba.

Persze nem csak a budapesti programok miatt figyelik sokan az előrejelzést:

számos település ünnepli saját tűzijátékkal Szent István, az államalapítás és az új kenyér ünnepét. Lássuk tehát, milyen időjárás vár ránk ma!

A tűzijáték idejére szóló előrejelzés biztató
A tűzijáték idejére szóló előrejelzés biztatóAnadolu Agency / Getty Images Hungary

Ami az esti órákat illeti, nem kell tartani semmitől: meleg és holdfényes éjszaka vár ránk, a különböző előrejelzések szerint még este 9-kor, a tűzijáték kezdetének időpontjában is 27–30 fokos hőmérsékletben tölthetjük időnket a szabadban. Esőt erre az időpontra nem jeleznek elő a meteorológusok, így nem valószínű, hogy a 2006-os viharos estéhez hasonló jelenetek nem lesznek.

A keleti országrészben alakulhatnak ki a nap folyamán záporok, zivatarok.

Napközben ugyanakkor érdemes vigyázni, de nem a csapadék, hanem a forróság miatt. Akár 33–35 fok is lehet magas UV-sugárzás mellett, tehát bőröd védelmére és a folyadék-utánpótlásra egyaránt ügyelned kell, hogy a nap ne a hőguta vagy leégésed miatt legyen emlékezetes.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra