Ki tudunk fogni rajtad? Tóth Árpád vagy a szerkesztőség írta a verset?

Tóth Árpád szelíd, elégikus lírája utánozhatatlan. Szerkesztőségünk a lehetetlent kísérelte meg, de vajon sikerül annyira a magunkévá tenni a költő stílusát, hogy megtévesszük az olvasót? Nos, a kvízünkből kiderül.

Egyszerű a válasz arra a kérdésre, hogy ki írt a Hajnali sugárkoszorút (hát persze, hogy Tóth Árpád!), de vajon kitalálod, hogy ki írta a következő versrészleteket: Tóth Árpád vagy költői vénával megáldott újságíróink? 

Indulhat a kvíz?

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.