Gusztustalan részleteket árultak el a forgatásról Tom Cruise filmjének szereplői

GettyImages-1398215038

A Top Gun: Maverick sztárja, Lewis Pullman kifecsegte a Tom Cruise főszereplésével készült film legmeghökkentőbb kulisszatitkait. Az amerikai színész egyebek között elmondta, hogy a szereplők a kasszasiker érdekében olyan sok időt töltöttek a levegőben, hogy időnként a repülőgépen, egy zacskóba ürítve kellett, hogy könnyítsenek magukon.

„Ami egy repülős egyenruhájában történik, az a pilóta ruhájában is marad” – fogalmazott finoman a Robert „Bob” Floyd hadnagyot alakító színész, utalva arra, hogy kollégáival igen gyakran kényszerültek arra, hogy a lábukra erősített zacskókba végezzék el kisdolgukat.

A zselatinpornak fontos szerepe volt Tom Cruise filmjében

Lewis Pullman részletesen beszámolt arról, hogy a levegőben forgatott jelenetek alkalmával sok esetben a lábukra rögzített, zselatinporral megtöltött zacskókkal szálltak be a gépbe a színészek. A feszített forgatási ütemterv miatt ugyanis a szereplőknek néha a levegőben kellett kimenniük a mosdóba. A zselatinporra azért volt szükség, hogy megszilárdítsa a zacskóba érkező vizeletet, megelőzve ezzel a kellemetlen szivárgást. 

A forgatás során nem használtak szimulátort, valódi gépeken repültek a színészek
A forgatás során nem használtak szimulátort, valódi gépeken repültek a színészekSamir Hussein / Getty Images Hungary

Az 1986-os Top Gun című film folytatása a Tom Cruise által alakított Pete „Maverick” Mitchell munkáját és életét követi nyomon, amint kiképzi a Top Gun újoncainak egy csoportját annak érdekében, hogy egy szigorúan titkos küldetésben megsemmisítsenek egy urándúsító üzemet.

Ennek eredményeként a szereplők igen sok időt töltöttek sugárhajtású repülőgépeken, amelyekkel Cruise és társai valóban repültek.

Éppen ezért nem csupán vizelettárolásra, hanem arra az esetre is jókora tasakkészlettel szerelték fel a gépeket, ha valakinek repülés közben felfordult volna a gyomra. A szereplők bevallása szerint ezekre is nagy szükség volt.

A Top Gun: Maverick eddig a több mint 1,4 milliárd dolláros kasszasikerével a 2022-es év második legtöbb bevételt hozó filmje. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra