Delta, Telesport, Kékfény – te mennyire emlékszel rájuk?

TSAGY19871231014

Az 1980-as években felgyorsultak az események a Magyar Televízió háza táján. Az évtized elején elindult a teletext szolgáltatás, 1989-től pedig már a hét minden napján volt adás, és a műsorok színesre váltottak. Nézzük, te milyen gyakran ültél a készülék előtt harminc-negyven évvel ezelőtt!

Számos, ma már legendásnak számító tévéműsor ültette képernyők elé a nézőket a rendszerváltást megelőző és az azt követő évtizedben. Emlékszel még, a hét melyik napján sugározták a Hét című műsort? És azt tudod, hogy ki vezette a Szeszélyes évszakokat?

Induljon a nagy retró műsor kvíz!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4 pont: Úgy tűnik, téged nem ragadtak magukkal a ’80-as, ’90-es évek tévéműsorai. A Magyar Televízió archívumában érdemes visszanézni néhányat közülük, vannak köztük igazán értékes érdekes vagy akár mai szemmel viccesnek tűnő alkotások.

5–7 pont: Néhány tévéműsor mély nyomot hagyott benned, de már kicsit megfakultak a régi emlékek. 

8–10 pont: Gratulálunk, szép teljesítmény! Biztos mindig nagy izgalommal vártad a legújabb, legfrissebb tévéműsorokat. A többségére még mindig nagyon jól emlékszel. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek