Te mire emlékszel a Szomszédokból?

GettyImages-1335376507

Dallas helyett Szomszédok. Kicsit kisebb, kicsit keserűbb, de a miénk. A rendszerváltás, a privatizáció, a kárpótlásijegy-láz, a vállalkozói szféra kibontakozóban lévő mutyizása, a lakótelepi létforma sajátosságai és egyáltalán a kései 80-as és a 90-es évek magyar valóságának túlélésében sokat segített a hétköznapi emberek panaszait érdemes művészek szájába adó végtelenített teleregény.

Olyan művészek váltak szomszédainkká, hogy helyettünk mondják ki gondjainkat, mint Zenthe Ferenc, Komlós Juci vagy Csűrös Karola, de itt próbálgatta szárnyait Németh Kristóf, Liptai Claudia és még sokan mások. Mi pedig vártuk, hogy a végén a főcímdal lefuttatása közben útravalóul még mondjanak néhány életbölcsességet legendássá vált hétköznapi hőseink a paneldzsungelből.

Mire emlékszel a végtelenített teleregényből?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–3 találat: Jesszusom! Hát hol voltál te kéthetente csütörtök esténként? Lassan történelem-tanagyag lesz, úgyhogy muszáj lenne újranézni néhány „fejezetet” a múltból.

4–6 találat: Hát, van hova fejlődni. Taki bácsi és Lenke néni nem örülne ennek az eredménynek, de lehetne rosszabb is.

7–10 találat: Na, ugye mondtam én, hogy nem lehetett enélkül felnőni! A kávé Completta nélkül olyan volt, mint a Dallas Bobby nélkül, de a rendszerváltás időszaka a jó öreg teleregény nélkül sem lett volna ugyanaz. Gratulálunk!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek