18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ez a legszexibb férfialsónemű a nők szerint

GettyImages-157287973

Talán még a jelentős szívtipró sikereiről (is) híres Balassi Bálint sem tudna választani a mai széles férfialsónemű-választékból a tangától az easy access ultrakompressziós csodáig. Pedig tudatosságnak nem volt híján, mint leveléből kiderült: „Ha Isten segít, nagyúr leszek, ha másképp nem, farkam által.” De még a 20. század elején élt, magyar női szíveket nem kímélő Szabó Lőrinc is leginkább csak jégeralsóban „gondolkodhatott”. Öröm és boldogság, uraim, hogy mára kiszélesedett a paletta, így megkérdeztük a kínálatról a szakértő szemű hölgyeket…

Házi közvélemény-kutatásunkban a világ minden táján: Ausztráliától Izlandon át Franciaországban és kis hazánkban élő, különböző korú (hozzávetőlegesen 20 és 60 év közti) és eltérő családi állapotú fiatal lányokat, egyedülálló hölgyeket, többgyerekes anyákat, érett nőket és asszonyokat kérdeztünk arról, hogy számukra melyik a legvonzóbb, legszexibb férfialsónemű-fazon

Kettészakadt a hölgyek tábora

A válaszok alapján az eredményt ugyan nem lehet egyetlen abszolút győztes szabásra leszűkíteni, de a szélsőséges végletek hamar kikoptak, a mezőny gatyául leszűkült, és a megkérdezett hölgyek két táborra oszlottak. Kialakult a madarasok és a kutyások tábora, vagyis a fecske- és a bokszerpártiak csapata, melyek között a küzdelem azért végül eldőlt!

Széles a mezőny, ha nem is mind szexi alsó...
Széles a mezőny, ha nem is mind szexi alsó...Siri Stafford / Getty Images Hungary

Amik kiestek:

  • A biciklisnadrágra emlékeztető hosszú szárú, nagyon tapadós alsóneműkkel szemben a hölgyek nem gatyáztak, azonnal kipenderítették őket a mezőny éléről.
  • A lifegő-lötyögő szárú, bő sortszerű, imitt-amott túl nagy szabadságot engedő alsónemű sem jutott tovább az első fordulónál.
Na, ez például nem jött be a hölgyeknek… Getty Images Hungary
Na, ez például nem jött be a hölgyeknek… Getty Images HungaryDigital Vision
  • A tanga vagy vékony pántos kisgatyák szóba sem jöhettek.

A legszexibb férfialsók:

Maradtak a madarasok, avagy a fecskepártiak és a kutyások, avagy a bokszerhívek. A kiélezettnek induló gatyaviadalban aztán kitisztult a kép.

Fecskések

Jóval kevesebben maradtak a fecskekedvelők, de az ebbe a táborba tartozó hölgyek azzal érveltek, hogy ma már a bokszeralsó túl mindennapos, ehhez képest egy jól eltalált fecske üdébb választás lehet.

Ez egy védhető álláspont… Getty Images Hungary
Ez egy védhető álláspont… Getty Images Hungary4x6

A madárellenesek viszont az irányú panaszuknak adtak hangot, hogy a letűnt évtizedek során, az enyhén kinyúlt, itt-ott besárgult fehér pamutváltozatok annyira retinánkba égtek, hogy mind a mai napig nehéz ettől a beidegződéstől elvonatkoztatnunk.

Bokszerek

A természetben egy valamirevaló kutya, ha kell, keresztbe lenyel egy fecskét. Valami hasonló történt az alsógatya-párviadalban is. A bokszer négyszeres erőfölényben végül lenyomta kisebb társát, és száműzte a vándormadarat melegebb égtájakra.

Többeknél ez a legszexibb férfialsó
Többeknél ez a legszexibb férfialsóKlaus Vedfelt / Getty Images Hungary

Persze, a bokszerista hölgyek sem értenek egyet mindenben. A legnagyobb dilemmát a feszesség mértékének meghatározása okozza: egyesek a szűk fazonú, elasztikus és testre simuló verzióra esküsznek, mások kicsit lazábbak és az enyhén bővebb szabást favorizálják.

Színek és mintázatok

Ezzel újabb vitás kérdést nyitottunk. A trendi, cool minta, extra színnel való megjelenítésétől vérmérsékletnek és életkornak függvényében szavaztak a hölgyek az egyszínű, ízléses márkamegjelölésű, akár világos változatoktól az egyszínű, de sötét bokszerekig. Mindegyiknek megvan a maga rajongótábora.

Egyébként meg, ha sikerül eltalálni a legjobban tetsző, a célszemély ízlése szerint legszexibb alsóneműt, akkor úgyis csak rövid ideig lényeges, melyik volt az…

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra