Retró tévés és filmes párosok: felismered, ki hiányzik a képről?

Vannak arcok és nevek, melyek bár önmagukban is ismertek, együtt többet, néha teljesen mást jelentenek, mint a részek összege, akik egy-egy szerepükben, vagy akár évtizedeken át tartó közös munkájuk során elválaszthatatlanul összekapcsolódtak. Mai kvízünkben ilyen duókat idézünk fel a magyar televíziózás, film és szórakoztatóipar elmúlt évtizedeinek történetéből.

Egyedül nem megy – szól Sándor Pál 1980-as filmje, a Ripacsok betétdala. Vagy ha megy is – hiszen ki vitatná Garas Dezső és Kern András színészi kvalitásait –, az, amivé a filmben ketten lesznek, egyedi, megismételhetetlen és elválaszthatatlan.

Mai retró kvízünkbe az övékhez hasonlóan páratlan párosokat hoztunk. Sokféle párost. Humoros párosokat, házaspárokat, műsorvezetőtársakat, olyan színészeket, akik nemcsak a filmvásznon, de a való életben is egy párt alkottak, és olyanokat is, akikről csak a nézők szerették volna ezt hinni. Nem állítjuk, hogy a kvízben szereplő párosok jelentősége, munkásságuk súlya összevethető: feladványcsokrunkban a könnyed szórakoztatás és a drámai alakítás éppúgy megfér egymás mellett, mint a szarkasztikus humor és családbarát táncdal. 

Valaki nagyon hiányzik a képről! De vajon ki?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra