Repülés közben nyílt ki a zenészeket szállító repülő vészkijárata: ezt a videót egy utas rögzítette

GettyImages-1350170094

A vészkijárat hibája miatt a repülőgép kényszerleszállást hajtott végre egy közeli repülőtéren.

Az incidens Brazília légterében történt, 30 perccel azután, hogy a gép São Luisból Salvadorba indult. A fedélzeten a népszerű dél-amerikai énekesnő, Tierry együttesének tagjai tartózkodtak. A zenészek a repülés előtt São Luisban adtak koncertet, nem is sejtve, hogy hamarosan milyen megrázó élményben lesz részük.

Ezt látták az utasok a nyitott vészkijárattal közlekedő repülőn

Azután, hogy a vészkijárat eddig ismeretlen okból kinyílt, a pilóta állítólag megpróbálta megnyugtatni az utasokat, ami a jelek szerint egészen jól sikerült. Az alábbi videón látható, hogy a fedélzeten utazók a repülőgép oldalán tátongó lyuktól elvonatkoztatva fegyelmezetten ülnek a helyükön.

A repülő a Hugo da Cunha Machado repülőtéren hajtott végre kényszerleszállást, ahol mentőalakulatok várták a gépet. Az eset során szerencsére senki nem sérült meg, így a zenészek hamarosan visszatértek szállodájukba. A hatóságok egyelőre még vizsgálják, hogy mi okozhatta a vészhelyzetet.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra