Be tudod fejezni ezeknek a regényeknek a címét?

GettyImages-117845380

Telefonszámokra, születésnapokra, jelesebb dátumokra mindig nagyon jól emlékszem. Ellenben sokszor cserben hagy az emlékezőképességem, amikor azt kellene felidéznem, hogy mi volt a címe egy-egy filmnek, amit láttam, vagy egy évekkel korábban olvasott könyvnek. Te melyik csoportba tartozol? A számok vagy a címek embere vagy?

A kedvenc könyvünk címére, amely valóban nagy hatással volt ránk a történetével vagy a mondanivalójával, mindannyian emlékszünk. Ám ha egyik könyvet a másik után olvassuk, nem könnyű fejben tartani a kötetek címét. Vajon a te memóriád mennyire megbízható? Töltsd ki kvízünket, és percek alatt kiderül! Egészítsd ki a helyes válasszal a megadott regény címét!

Egy könyvmolynak nem mindig könnyű fejben tartania annak a sok regénynek a címét, amit elolvasott.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–4 pont: Úgy tűnik, nem vagy nagy rajongója a könyveknek. Itt az ideje bepótolni legalább a nagy klasszikusokat! 

5–7 pont: Nem rossz teljesítmény, de itt az idő felfrissíteni a korábban olvasottakat. Még az is lehet, hogy egy-egy könyvben felfedezel olyan új gondolatokat, amelyek korábban teljesen elkerülték a figyelmedet. 

8–10 pont: Gratulálunk, szép teljesítmény! Te aztán valóban nem spóroltad meg a betűket, és még a regények címét is pontosan tudod, igazán kiváló memóriával rendelkezel.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra