Kvíz: rájössz, melyik országnak melyik a fővárosa?

kanada-ottawa

Szeretsz utazni, és az iskolában a földrajzórákat sem untad? Akkor ez a neked való kvízjáték. Első ránézésre könnyű, hiszen tudjuk, hogy Olaszországnak Róma, Franciaországnak Párizs a fővárosa, de mi a helyzet Kanadával, Törökországgal vagy épp Ausztráliával? Teszteld a tudásod!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

0–4: Biztos, hogy bejártál a földrajzórákra? Ez most kifogott rajtad, de ne keseredj el! Volt közte tényleg nehéz kérdés.

5–7: Ezen van még mit javítani, de elhisszük, hogy csak figyelmetlen voltál. Ne kapkodj, 40 másodperc elég sok idő, használd ki nyugodtan. És most vegyél elő egy földgömböt, ha még van otthon olyan.

8–10: Gratulálunk! Szép teljesítmény, ahogy kell! Biztosak vagyunk benne, hogy a nehezebb kérdések is mentek volna, úgyhogy készülj a folytatásra, vagy csak földrajzban vagy ennyire jó?

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra