Tudod, melyik országban van ez a népszerű nyaralóhely?

GettyImages-530717631 (1)

Hurrá, nyaralunk! De hol? A legnépszerűbb nyaralóhelyek neve olykor egyáltalán nem árulkodik arról, hogy melyik országban található. Vagy te Google nélkül is biztosan tudod, melyiket hol keresd a térképen?

Egy turisztikai trendek elemzésére és előrejelzésére szakosodott cég arra vállalkozott, hogy megvizsgálja a világ legnépszerűbb nyaralóhelyeit. 700 üdülőhelyet vettek górcső alá. Arra jutottak, az alábbi 7 lesz az idén a legnépszerűbb európai desztinációk között, főként szolgáltatásaik, minőségük, elérhetőségük, áraik, de még inkább természeti adottságaik okán.

Kréta, Algarve, Bretagne, Korzika, Wales, Szardínia, Szicília.

A népszerű nyaralóhelyek között azonban nem kevés az olyan, melynek neve alapján nehezen találjuk ki, hol is van valójában. Ezek közül válogattunk kvízünkhöz, tedd próbára tudásod!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékeléshez görgess tovább!

Értékelés:

0–3 találatig: Addig ne indulj nyaralni, de még az utazási irodába se lefoglalni a kiruccanást, amíg el nem időzöl egy keveset egy térképet nézegetve. Ehhez kellemes időtöltést kívánunk!

4–6 találatig: Jobb azért, ha van nálad GPS, nem látjuk biztosítva, hogy jó felé indulsz majd, de esetedben a helyzet azért nem reménytelen. Sikeres tájékozódást kívánunk!

8–10 találatig: Gratulálunk! Ez igen! Szinte biztos, hogy abba az országba mész majd nyaralni, amelyikbe szándékoztál is, és ez fantasztikus dolog, nagyon jó nyaralást kívánunk hozzá!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra