Extrém nehéz angol kvíz: derítsd ki, most ki tudtunk-e fogni rajtad

GettyImages-1054429570

Mivel olyan sokan szerettétek az augusztusi extrém nehéz angol kvízünket, gondoltuk, ismét megörvendeztetünk titeket egy fogcsikorgatóan nehéz angol szóismereti játékkal. A legritkábban használt szavakat válogattuk össze nektek, úgyhogy továbbra is áll: ha már hármat eltalálsz, profi vagy! Elfogadod a kihívást?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0 találat: Ez most nem jött össze. Tényleg nagyon kiestek a játék szavai a szókincsedből, és még a szerencse istenei sem fogadtak kegyeik közé, hogy legalább 1 jó válasszal megörvendeztessenek. De, ha belegondolsz, kifejezetten tehetség kell a tökéletes 0 eléréséhez, úgyhogy gratulálunk!

1–3 találat: Gratulálunk! Igazán széles szókinccsel rendelkezel az angol nyelvet tekintve! Vagy nagyszerűen ki tudtad logikázni, hogy mi mit jelenthet. Bármelyik is legyen igaz rád: szép teljesítmény!

4–7 találat: Le a kalappal! Igazán figyelemre méltó teljesítményt nyújtottál. Megérdemelnéd, hogy valaki egy kupát nyomjon a kezedbe ezért, és konfettiesőt zúdítson rád, miközben a kedvenc zenéd harsog a hangszórókból.

8-10: Fanfárok, szóljatok! A győztesek győztese, az angol szavak kenője és vágója, a nyelv zsenije megérkezett. A csillagokba írnánk a nevedet a legszívesebben, ha módunkban állna. Gratulálunk!

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra