Idén belépő nélkül mozizhatunk a csillagos ég alatt

GettyImages-511595536

Igazi csemegékkel készült nyárra a Kultik Terasz, amely a Corvin Plaza tetőkertjén várja a filmrajongókat, ráadásul ezen a nyáron belépőjegy nélkül élvezhetjük a klasszikus és modern filmeket.

Az iskolaév végével először a gyerekek csemegézhettek a filmek közül, miután az első estén a Shreket vetítették a szabadtéri moziban. 

Klasszikus és új filmeket is vetítenek

„Az idei nyár újítása, hogy ingyenesek a vetítések, mindössze a büfében van egy minimális fogyasztási limit, ahol a klasszikus mozis büfé csemegéi kaphatók - számolt be az újdonságról Simon-Horváth Szilvia, a Kultik Mozihálózatmarketing vezetője.

A szabadtéri moziban minden adott a jó élményhez
A szabadtéri moziban minden adott a jó élményhez

A szabadtéri moziban a nyár folyamán számos klasszikus és új népszerű alkotást is műorra tűznek majd.

Levetítik a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-t, de műsorra kerül Jane Austen Büszkeség és balítélet című regényének filmváltozata is, sorra kerül a Forrest Gump, a Miután, A cápa, az E.T. A földönkívüli, a Z Világháború és számos más klasszikus, illetve modern alkotás is. Ezekről a mozi honlapján lehet majd tájékozódni.

Kifogástalan moziélmény a szabadban is

A szabadtéri mozi befogadóképessége 150 fő, a mozivászon pedig igazi különlegesség, aminek köszönhetően a szabadban is kifogástalan a moziélmény. Az óriási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, miközben pehelykönnyű, és ellenáll a viharos szélnek is. A különleges szabadtéri moziban a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, a hűvösebb estéken pedig beburkolózhatunk az ingyenesen biztosított puha, meleg takarókba is.

A szervezők koncertfilmekkel éskulturális filmfesztiválokkal is készülnek. Az előadások heti négy este lesznek szerdától szombatig. A nyár elején kilenckor kezdődnek a vetítések, majd a napok rövidülésével ez változik majd, illetve rossz idő esetén esőnapot is hirdetnek.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra